Jump to content

802.1x Authentication un Vista


Janis S
 Share

Recommended Posts

Sveiki

Lieta tāda kad es nevaru nekadi piedabūt vistu darboties 802.1x Authentication režīmā.

Logs ar iespēju ievadīut autorizāciju (lietotāja vārdu, paroli) iavada, bet vairāk nekas nenotiek. tie dati vienkārši netiek aizsūtīti uz serveri. Ar vinXP viss iet. Bet vistu nevaru nekādi piedabūt darboties. Esmu googlē izmeklējies visādi, bet nekā, tur ir daudz manuāļi, bet daļa neder man un pārējie nestrādā :(

P.S. Ceru kad sapratāt ko es gribēju pateikt.

Link to comment
Share on other sites

vista ar radius nedraudzeejas. man darbaa taa pati probleema. suuti visas vistas deet. esot kaut kaadi bugfixi gandriiz pieejami.

Link to comment
Share on other sites

Jaapiekriit kirilam, arii es esmu ar sho lietu ilgu laiku noneemies ievieshot un testeejot dazaadas sisteemas ar 802.1X . Secinaajums ir taads, ka normaali tas maajputns 60% gadiijumu ar 802.1X nedraudzeejas. Ir iespeejams modificeet pashu autentifikaacijas sisteemu, bet ja to nav iespeejam izdariit, tad atliek vien mekleet kaadu suplikantu kas darbotos uz Vistas. Kaadu laicinu atpakal taada veel nebija.

Link to comment
Share on other sites

nezz, paldies par adresi, bet man vna neaizgāja. kkā nekonektējas klāt serverim :( Rīt jāmeiģina būs kas citādāk. Jāpainteresājas par to serveri sīkāk kas ar to ir.

 

P.S. Viss jau būtu jauki ja varētu visi pāriet uz XP, bet problēma tā kad ir cilvēki kas nevēlās un viņiem gribas Vistu, un tur ir problēma

Link to comment
Share on other sites

nu es atvēru to adresi novilku no tās adreses to vistas bugfixu, uzinstalēju, bet neaizgāja.

 

P.S. Man ir licenzētā Win Vista :)

Link to comment
Share on other sites

ja cilveekam gribas vistu, lai reekjinas ar to, ka veel kaadu gadu vinjiem daudz kas nestraadaas. elementaara sakariiba tachu. :)

Link to comment
Share on other sites

Par to, ir 802.1x autentifikācija es nezinu, bet mums skolā arī ir autentifikācijas sistēma. Līdz lapai, kur saka, ka ir jāielogojas parasti ar vistu tiek, bet tālāk ne - autentifikācijas lapu "neatrod". Tas tā notika samērā bieži. Šo problēmu minimizēt varēja atslēdzot IPv6 protokolu iekš network settings. Bet nu anyway reizēm tīklam nevar piekļūt.

 

Paldies par ielāpu, ceru, ka tas ir tas, kas vajadzīgs šīs problēmas risināšanai.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...