Jump to content

3Com, bet vai bus jeega???


Guest
 Share

Recommended Posts

Karoce ta... Daudzi saka ka leetaas LAN kartes un iebuvetoas ja nu nav galigi ko lietot tad var lietot bet mesli... Tad nu ta ko man dos ja teiksim iegadasos to 3Com Gigabit LAN pa 38 ieks m79??? mDSL saks iet stabilak??? tiiklaa ar citu lowsost tikleni ies vairak MBps??? Vai ari neko nedos tikai bus lieka nauda izmesta jo sobrid ir izvele 3x 10/100 no kuram 2 realtek 1 iebuveta no tam un nvidia un vel 10mbit Realtek :D

Link to comment
Share on other sites

Tieshaam labu tiiklenju priekshrociibas baudam uz kasteem kur tiek gruusti cauri lieli trafiki.

mDSL vajadziibaam pirkt speciaali tiikleni neatmaksaajas.

Link to comment
Share on other sites

Guest Praktiskais

Savulaik intereses pec salidzinaju Realtek NIC ar intel NIC. Ladeju filmu starp 2 PC pa taisno, 699 MB. Vienam PC mainiju kartes, otram atstaju ka ir. uzradu rezultatus pec ta datora, kuram mainiju NIC-us..Rezultati:

Realtek: D - 02:03, U- 03:15 (MAX ~ CPU 86%, 163MB PF);

Intel: D- 01:53, U- 03:12 (MAX~ CPU 66%, 192 MB PF).

Ka redzi, uz tavu sistemu lielu iespaidu, lietojot MDSL un kadu leto NIC, neradisies...(ja nu vienigais nIC nav brakiga)...

Link to comment
Share on other sites

Nu, ja gribas ālēties tā nopietni, Intel 1 Gbit onboard (865 dēļiem un jaunākiem) + CAT6 LAN kabeļi iet kā zvēri - mums labs pulciņš serveru iet uz tādiem noteikumiem. Pirmās Intel gigabitīgās PCI kartes bija kautkādas neizdevušās - mētājas tagad kādas 3 sprāgušas. Mazākiem ātrumiem labs un lēts ir RTL 8139 (Planet), viņam ir savs DOS tūlītis (rset8139.exe), kas ļauj pārbaudīt EPROM un linku. Šitās var bez bailēm spraust darba stacijās.

Ar 3Com maza pieredze, pārītis ir bijis nagos, dažas strādā pāris vietās, viņiem arī ir DOS konfigurēšanas tūlis, bet tāds baigi samudrīts.

Jēdziens par LAN karti 'ies stabilāk' vispār ir tāds diezgan absurds - tā vai nu strādā, vai ir beigta. Ja zūd paketes tīklā, parasti ir vainīgi sūdīgi uzkniebti gali kabeļiem vai samurcīti kabeļi.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...