Jump to content

Lexmark E250dn + TCP/IP + MS-DOS + LV supports


Grossmeister
 Share

Recommended Posts

Tātad stāv te augstākminētais printeris un drukā , labi drukā . Ir te viena uz Fox 2.6 taisīta grāmatvedības programma , no kuras tiek šad tad drukātas atskaites uz Epson adatnieku . Tā kā Epson nedaudz atsprāga un aizceļoja remontēties , iedomājos palaiast drukāšanas procesu pa tīklu uz minēto Lexmark . Pēc nelielas pabakstīšanās drukāšana notiek , bet LV burti sanāk ķeburaini . Cik palasījos pa manuāli un parakājos pa google tā arī īsti netiku skaidrībā - vai viņš to PC775 codepage saprot/nesaprot automātiski , vai viņam tā kaut kā manuāli jānorāda . Pamēģināju iebarot viņam fontus , kurus lietoju uz HP un Minolta PP8L lāzerniekiem - ielādēt viņš it kā ielādēja , bet ķeburi tāpat neizmainījās .

 

Varbūt kāda gaiša doma ?

Link to comment
Share on other sites

aparapacis

Ja taa proga ir apvaarsnis, tad tam printerim vajadzes draiverus iekraut pie progas ielaaades

 

Kauch kaa man taa liekas, ka bat failaa vajadzeeja rindu ierakstiit, kur draiveri atrodas, bet kur tos draiverus njemt nezinu.

 

Bija probze, kad paraadiijas adatnieku vietaa HP LJ 10xx seerijas printeri, tiem draiveri ir dabuunami, kaa buus ar Lexmark nezinu

Link to comment
Share on other sites

Grossmeister

Apvārsnis tas nava un ar ielādi problēmu arī nebūs , nevaru tik saprast - vai viņam tie LV burti ir iekšā vai nava , un ja nava , tad kur viņus meklēt un kā dabūt iekšā .

Link to comment
Share on other sites

samsungam pcl gaaja dosiskais softfonts bez probzaam. it kaa shim lexmarkam ar ir pcl. bet ... vai caur tiem tiikliem suutot k-kas netiek pazaudeets. lpt jau sham nav?

Link to comment
Share on other sites

Grossmeister

It kā iekšā esot 86 gabali PCL fonti , un it kā by default būtu jāatpazīstas . Kad drukāju pa tīklu uz HP DJ 970Cxi , kuruam LV ir iešūts - viss bija normāli . LPT viņam ir , bet tik garu LPT kabeli diez vai dabūšu - attālums ap 10 metru un divas starpsienas priekšā :D . Vispār jau pie LPT tāpat ies Epson`s - šito gribēju kā tādu pagaidu variantu uztaisīt , ja remonts ievelkas .

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...