Jump to content

64-bit WindowsXP Professional Edition Trial (SP2)


smtp_serveris
 Share

Recommended Posts

Vai ir kāds saskāries ar tādu variantu, kad beidzies trial un nav iespējams ielādēt windows. Vai ir kāda iespēja tikt pie datiem klāt (caur safe modi netieku) un kādā veidā var legāli apgreidot šī windows versiju ???

 

Jau iepriekš paldies par konstruktīvām atbildēm!

Link to comment
Share on other sites

Jebkurš pingvīna dzīvais disks ar ntfs lasīšanas iespējām ļaus piekļūt datiem.

 

Pērkam windows licenci un instalējam virsū. Tā var kļūt legāls.

Link to comment
Share on other sites

uzliec windows Vista būs tev vēl laiks ko padomāt (testesana ir legala lieta), iesaku parunāt ar kādu pārdevēju datortehnikas viekalā varbūt sanāk nopirkt (ir dzirdēts ka oem versija pārdod kopā ar datora detaļu, kāds varētu to uzzināt!) parasti ar datoru, rentail versija win Vista padārgi sanāks. Ja nav Os tad labāk linux pagaidām. Ceru ka datus glabāji otrā partition! Labāk nopirkt nebūs problēmas. Ir tādi licenses kit un būsi legāls pameklē interneta viekalos.

Labots - atlans
Link to comment
Share on other sites

OEM (vismaz Microsoft operētājsistēmu OEM) versijas jau vairākus gadus drīkst pārdot tikai ar Pilnībā nokomplektētu datorsistēmu

 

(Oriģinālais teksts no Microsoft "“Pilnībā nokomplektēta datorsistēma” ir datorsistēma, kas sastāv vismaz no centrālā procesora, mātesplates, cietā diska, barošanas avota un korpusa.")

Link to comment
Share on other sites

Interesanti, kā «Pilnībā nokomplektēta datorsistēma» var būt datorsistēma bez rama. Ok, vēl bez videokartes var iztikt, ja gpu ir iebūvēts mātesplatē, bet bez rama dators nekādi nestrādās.

Turklāt kā cilvēks var pierādīt, ka viņš OS ir pircis kopā ar datoru? OEM dators tak ne ar ko neatšķiras no pašsalikta datora. Un OEM OS uzlīmes arī neatšķiras vai tās ir līmētas firmā vai esi līmējis pats no OEM CD komplektācijas. Pieņemsim arī, ka datoram garantija jau ir beigusies un garantijas lapa ar čeku ir izmesta, jo no garantijas viedokļa tos vairs nav jēga glabāt. Kā tad pierādīsi, ka OS ir pirkta kopā ar datoru? Un ja vēl dators ir pirkts «no rokas», kur parasti neviens nedod līdzi oriģinālā pirkuma čeku?

Link to comment
Share on other sites

Guest abc

(ir dzirdēts ka oem versija pārdod kopā ar datora detaļu, kāds varētu to uzzināt!)

 

Pilns ebay ar tādiem. Varat jau atkal teikt, ka tas (Latvijā) nav likumīgi un tā tālāk, bet tad, kad uzlīme jau būs uz datora, neviens jau strīdēties un vēl lielāku taisnību meklēt visdrīzāk neies.

Ja nu kādam škiet svarīgi oem ieraksta esamība datora pirkšanas pavadzīmē, tad diezin vai arī kāds prasa kaut kādus oriģinālos pirkšanas dokumentus pārdevējam, ja pērk lietotu datoru ar jau esošu oem windows virsu. To windowsu tak neviens par pirātisku neuzskata.

Labots - abc
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...