Jump to content

VHS-DVD montāža


vilnis04
 Share

Recommended Posts

Tikko apskatījos kalendārā-13.11.2007 , tātad 21. gadsimts, bet lai savus vecos (pirms 15-20 gadiem) ierakstītos un tagad pārdzītos uz DVD (.VOB) samontētu loģiskā un vajadzīgā secībā ir jāizmanto 2-3 gadu veca programmatūra- ķipa gordian knot, tpngcjhujgnc, virtualb... uttt. kurai nepieciešamas (i) vismaz 199 ) dažādi uzstādījumi un konvertācijas. Vai tiešām nav neviena Pr. , kura ļautos no DVD montēties.

Ar cieņu noliecu savu sirmo (pliko) galvu Jūsu priekšā.

Link to comment
Share on other sites

No DVD pa taisno, protams, nekas nenotiks.

Es darītu tā:

 

Ņemtu DVD Decrypter vai Smartripper un sakopētu visus DVD uz cietņa (programmu iestatījumos vajag iestellēt to, lai jams katru DVD uzkopē uz cietņa kā vienu veselu VOB failu, ja tā nedara, tad viņš vienkārši pārkopē tos VOB failus tādus, kādi viņi ir uz paša DVD - pa 1 Gb katru, līdz ar to uz viena DVD esošā informācija ir sadalīta vairākos failos, kas IMHO nav parocīgi).

 

Tālāk divi vairanti:

Vai nu ņemtu pergu, kas pa taisno gremotu MPEG2 un montētu (laikam Pinnacle Studio šito atļāva, tikai laikam tiem VOB failiem to faila tipu vajag nomainīt uz MPG - tas jau vienkārši ar rename izdarāms).

 

Vai arī vērtu vaļā katru VOB failu ar VirtualDub-MPEG2 un pārkompresētu uz Picvideo M-JPEG kodeku un tad tos pārkodētos failus barotu iekšā kādai montāžas programmai.

Link to comment
Share on other sites

Vai tikai nebija tā, ka jaunākās montāžas progu versijas ļāva strādāt ar vob pa tiešo? Neatzīstu kameras, kas filmē pa tiešu uz DVD, bet kaut kā taču to materiālu montē.

Šitā VideoCharge šķiet interesanta proga.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...