Jump to content

XBOX360


Nortons
 Share

Recommended Posts

Veikalos pārdod visu legālu. Ja gribi nelegālu, t.i. čipot, tad būs pašam jāņemās. Atšķiras tā, ka dažiem ir iebūvēts cietais disks, dažiem nav, dažiem vēl papildus bonusi nāk. Gribi ietaupīt un ja HDTV iespējas neizmanto, tad ņem bez cietā diska. Ja tomēr HDTV mājās ir, tad ņem ar cieto, varēsi filmas skatīties. Arī, ja ir cietais disks un konsole nečipota, tad varēsi no xbox live servisa lejupielādēt spēļu demo versijas, treilerus u.c. tml lietas.

Labots - Despacho
Link to comment
Share on other sites

Njem premium versiju, 220.lv laikam bija ap 250ls. Vari arii njemt orginaalaas speeles, ja esi gatavs izdot par speeli 30-50Ls. Jaa, vieniigi ljoti veelams normaals TV, savadak uz kineskopa nebuus taaa detalizaacija un kraasu kontrasts.

NC, ko noziimee izbaudiit visus labumus? Pasham xbox360 ir flashots (chiposhana ir kas cits, LV netiek diezko praktizeets) un live droshi var speeleet, nekaadas probleemas. Cik ilgi? Ok, pasham ir meenesi, bet koleegjis iegaadaaja 1,5 gadus atpakalj, arii noflashoja un zini Live iet veel joprojaam. Tad kaapeec maxaat vairaak ja var maxaat mazaak? nesaprotu, sirdsapzinja?

Link to comment
Share on other sites

Man tas pats variants, noflashots premiums, bet XBox Live meiģināt neesmu vēl riskējis :mrgreen: Galvenais jau netaisīt updetus caur XBox Live servisu un domājams, ka nekas ļaunāks par banu nevar notikt :roll: Jautājums zinošajiem - kā pārsūtīt video, mūzikas failus uz cieto dsiku, vai ir iespējasm to kaut kā savienot ar datoru? Kā uzlikt kodeku atjauninājumus, lai varētu nolasīt video formātus bez iešanas onlainā ar XBoxu 360 :-? Paldies :-)

Link to comment
Share on other sites

Nexus_, var uz pc likt tos XBconnect un paareejos softus, taadaa veidaa sanaak tikai ka tev ir my music, videos, un pictures. Es uzliku windows media center, un uz xboxa viss iet riekstaa, par i-net browseris, bet nu jeega no vinja nekaada, bakstiities ar to controllieri un raxtiit ar virtuaalo klavu.

Skaties www.xbox-scene.com www.xboxhacker.net, tur daudz un labi aprakstiits par gandriiz jebkuru tev intereseejoshu jautaajumu.

Link to comment
Share on other sites

q64silver

Pie reizes par "XBOX360" tēmu runājot, vai atmiņas karte vajadzīga, ja ir cietnis? Kā ar tiem seiviem uz xkastes?

Link to comment
Share on other sites

Nav vajadzīga :) Viss saglabājas uz cietņa automātiski, manuprāt labāk ņemt cieto komplektā, citādi atsevišķi viņš izmaksā ļoti dārgi. Turklāt atmiņas kartē man liekas var saglabāt tikai seivus ;-)

 

@marciss Tātad iespējams pārsūtīt pa bezvadu tīklu vai kabeli failus caur Media Center, bet vai ir iespējams to izdarīt ar USB kābeli, piemēram, no portatīvā ?

Link to comment
Share on other sites

nu es gribu iegādāties ebayaa esu atradis labu piedāvājumu, bet tur pārdodas tikai orģinālie? Ja tā tad kur es Rīga varētu atkodēt xboxu?

Link to comment
Share on other sites

Mr.Haljava

Ar ebay`u gan uzmanīgi, jo var gadīties čmošnais pārdevējs un var nepateikt, ka kaste ir, teiksim banota no Live.

Vēl noflashot var biolatā (čaka ielā, netālu no bērnu pasaules).

 

@ Nexus_: Pa usb viņš ļauj sūtīt tikai bildes un mūziku, bet video neļauj. Bet ja ir portatīvais, tad var vienkārši saslēgt pa taisno ar ethernet kabeli.

Labots - Mr.Haljava
Link to comment
Share on other sites

Jup, un par oficiālo garantiju var aizmirst gan chipotajiem, gan flashotajiem xboxiem :mrgreen:

@Mr.Haljava Par ethernet kabeli nezināju,būs jāizmēģina, citādi apnicis man cep diskus,lai noskatīties filmas uz normālā ekrāna. Bet vai XBox.com atrodamo audio/video kodeku atjaunošana no diska flashoto xBoxu nesabojās :unsure: ?

Labots - Nexus_
Link to comment
Share on other sites

Mr.Haljava

Kodekus nekad neesmu licis virsū (vispār nezināju, ka tāda lieta ir :mrgreen: ), bet principā, ja to var izdarīt no diska neflashotam boxam, tad flashotam arī nekas nenotiks.

Vēl par to ethernet - būs vajadzīgs kaut kāds media šārēšanas softs. Ar to MS piedāvāto zune vai wmp, vismaz man nekas nesanāca. Diezgan normāls variants ir TVersity, bet nu, protams, vislabāk būtu XP MCE.

Link to comment
Share on other sites

šodien tieši cīnos ar Xbox360 saslēgšanu ar PC. Problēma nr.1 - WindowsMediaPlayer11 Optionos trūkst Sharing sadaļas!! un google man negrib palīdzēt :(

Problēma nr.2 - es nevaru palaist sevisu Windows Media Player Network Sharing Service. kļūdas paziņojums tāds vispārīgs par .... opaa, gribēju paskatīties un serviss palaidās :)

nu ok, bet ar WMP11 tik un tā viss nav kārtībā.

Mēģinu ar tādu TVersity softu.... bet ja ilgstoši neizdosies, mēģināšu ar tādu Zune softu...

Cerams vismaz ka nošārētie video faili ir pareizo (xbox atpazīstamo) formātu un nekādi firewall un rūteri nekavē pasākumu :)

Link to comment
Share on other sites

Nez kā man veiksies ar Vistas Media Center :roll:

Ar kodeku trūkumu jau esmu saskāries, kad mēģināju nolasīt failus no flash atmiņas.Teica, ka vajag pieslēgties XBox Live servisam, lai lejupielādētu vajadzīgos kodekus :-(

 

Edit: Labs ir, iemeiģināju, caur ethernet kabeli un Vistas media center piekonektējās :) Bildes un mūziku atpazīst lieliski, iPod video šis arī atpazina, bet diemžēl vairāk par Vistas sample folderī esošajiem video failiem nolasīt nespēja, bet man 90% video ir ar *avi formātu :( Jāmeklē laikam tomēr tie media update xbox mājaslapā :-?

Labots - Nexus_
Link to comment
Share on other sites

klau, tos xbox microsoft punktus caur i-netu arī var nopirkt? vai jāpērk veikalā tā karte un pēc tam jāievada tas kods...?

Caur xbox, ievadot kredītkartes datus, tas neizdevās :(

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...