Jump to content

Kamera ar DV in


Didzis
 Share

Recommended Posts

Darba vajadzībām meklēju jebkādu kameru(ka tik lētāka), galvenais lai būtu gan analogā, gan ciparu ieeja(izejas jau parasti ir). Pilnīgi pie kājas kā tā kamera filmē un kas to ražo, jo tiks izmantota tikai priekš materiāla iedzīšanas kompī un izdzīšanas laukā. Ja tas dzelzis izturēs garantijas laiku, tad sen būs atmaksājies. Principā jau es meklēju DV magnetafonu, bet tie ir ļotii dārgi. To mazo kameru saradies šausmīgi daudz un nav laika baigi noņemties ar šo problēmu. Zinu, ka stulbie Eiropas savienības noteikumi(nafig vajadzēja stāties tai marazmā iekšā) ierobežo kameru ar DV in tirgošanu. Varbūt var nopirkt kameru, kurai nav tā ciparu ieeja un vienkārši pāršūt softu no tādas pašas kameras priekš citām valstīm, kurai ieeja ir. Tak tie dzelži noteikti ir vienādi un atškiras tikai programnodrošinājums.

Link to comment
Share on other sites

Ja uz vietas tirgojas kameras ar atspējotu DV-in, tad varbūt ir jēga pasūtīt no dīķa viņas puses, piemēram www.bhphotovideo.com?

 

Piemēram šī:

http://www.bhphotovideo.com/c/product/4184..._Camcorder.html

 

Protams, tur būs NTSC sistēma un iespējams, ka 110V barošanas bloks, bet barokli var dabūt citu un ja nav pretenziju pret NTSC, tad būs OK.

Labots - ivo
Link to comment
Share on other sites

Ja tu ar dīķa viņo pusi domā ASV, tad nebūs labi.

Atceries, ka ASV ir NTSC sistēma, respektīvi, visa tur nopērkamā videoaparatūra arī ir NTSC.

Ja sūta no ārzemēm, tad vienīgi no Eiropas un vispār - nafig čakarēties ar sūtīšanu. Nav vairs tie aparāti tik dārgi, lai tepat Latvijā nenopirktu + vēl atkritīs čakars ar garantiju, ja nu gadās kāda ķibele.

Link to comment
Share on other sites

#Krishius - bazars jau par to, ka Latvijā un ES lētā gala kameras ar DV-in nedrīkst tirgot:(. Esot kaut kāda ES regula, pats tikai vakar to uzzināju.

Tā kā paliek Krievija u.c. neeiropas savienības valstis.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

Nu NTSC aparāts jau pie mums galīgi neder. Tā pat, nav laika sūtīt, vajag jau ceturtdien strādāt. Var jau paņemt kādu SONY dārgāku modeli ar visām ieejām un izejām, bet man to kameru nafig nevajag. Gribās nopirkt kautko pa lēto, lai tikai griežas kinemātika un var izdzīt materiālu.

Link to comment
Share on other sites

Uz ātro - M79 un iksnetā viena Sony DV pa ~ 390Ls ir ar DV in/out. Iksnetā viena Panasonic pa ~177 Ls. ar DV in/ot. ja, protams, tā nav kļūda.... Gan jau ka citur arī ir pa kādai, tikai tā lieta rūpīgi jāpārbauda.

 

edit: Ops, ar analogo problēmas, nepamaniju, sorry, bet tai SONY DCR-HC96E 3.3MP 2.7 ir viss... (tā vismaz rakstīts, jāpārbauda)

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

Ja neinteresē filmētais attēls, ņem samsunga lēto galo. Ka videomaģis būs pilnīgi apmierinoši. Ķīniešiem uz visu ir uzspļaut (neies jau štancēt mums ko atsevišķi), tāpēc viņu kamerās parasti ir visas ieejas: DV, S-video.

 

P.S. ES regulas neaizliedz DV ieeju, tikai šajā gadījumā, paaugstina precei nodokli, tāpēc tādas nav izdevīgi ievest ES.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...