Jump to content

8800 GTS


hrima
 Share

Recommended Posts

Labdien forumieshiem!

 

Probleemas izklaasts - Iegaadaajos jaunu PC (parakstaa), uzliku Windows Vista, sainstaleeju draiverus, izmeeginaaju speeliites, viss ok. Naakamajaa dienaa, kad iesleedzu pc, redzu pazinjojumu par ''driver crash'', neviena speele neiet, pie mazaakaas 3d aplikaacijas kompis uzkaras. Nokacaaju no nvidia maajaslapas jaunaakos draiverus prieks manas kartes - tikuntaa tas pats. Nu labi, nodomaaju, ka tas Vistas deelj, uzliku xp. Ar XP gandriiz tas pats, bet tagad pat nemet pazinjojumu par ''driver crash'' - vienkaarshi uzkaras. Vai man tieshaam rokas par liikaam, lai atrastu pareizos draiverus? Jau ieprieksh paldies!

Link to comment
Share on other sites

Svaigs windows, abi (gan Vista gan XP) jau izmeeginaati uz krietni vaajaaka pc - viss shancee (uz vecaa PC).

Link to comment
Share on other sites

Kaa sastaav ar keisa ventilaaciju?

GTS diezgan normaali karst, liidz ar to, ja keisaa ventijaacija pieliidzinaama nullei, tad ljoti iespeejama ir paarkarshanas versija

Link to comment
Share on other sites

Idlee temperatuura 52 graadi. Speeles nevar palaist VISPAAR. Pameeginaaju notesteet ar aquamark 03 - tepat noo boot.lv - uzkaaraas ~5sek. laikaa.

 

Vandalz - keisam pagaidaam abas puses valjaa.

Link to comment
Share on other sites

480W baroklis jau nu pa iisu noteikti nebuus.

 

Palaid memtestu un kaadu video testu no kaada boot cd.

Link to comment
Share on other sites

Tak uzliec RivaTunerī kartes ventilātoram 100% un kartes temp. būs zem vai ap 50c. Ja nepatīk troksnis, ejot gulēt uzliec atpakaļ standarta 60%.

Labots - Fxforce
Link to comment
Share on other sites

Ka tik nav kaut kas ar barokli? Čoms mēneša sākuma paņēma līdzīgu sistēmu, tur bija dualcore. un baroklis bija HEC 550w. Pēc 3 dienām nobruka mātene. Pa garantiju sataisīja. Atkal pc divam dienam pakārās pa polnoj. Finišā bija nodegusi vēl viena mātene un arī baroklis. Tagad atkal viss čikinieka samainīts un baroklis ielikts cits.

Link to comment
Share on other sites

5alus - maatene man diezvai nobrukusi, jo, nelaizhot speeles, varu straadaat 2d videe visu dienu.

 

Ieks rivatuner fan'i itkaa salikti pa 100. Nekaadu trokshnja pieaugumu nejuutu.

 

Tagad pareizi saliku fan'a aatrumu - ir nedaudz skaljaaks. Ar fana aatrumu 100% izdevaas palaist aquamark uz paaris sekundeem - pilns ar artefaktiem, nezheeliigi raustaas. Skiet, ka vieniigais variants - garantija?

Link to comment
Share on other sites

Racionāls, pamatots, pārdomāts risinājums: klusītiņām uztaisam UPGRADE (!!!) uz WinXP SP2 (vēlams PRO) - stabilāko produktu, ko MS jelkad līdz šim ir radījis! Pēc tam "graizam" geimus uz vella paraušanu un klusītiņām gaidām SP3 :cool:

 

Pardon - nebiju visu izlasījis... Vidjuhu nesam atpakaļ, lai apmaina (ja šie izraus to laukā, iebakstīs citā mašīnā, kur tā it kā uz to brīdi "ies"", NENOZĪMĒ NEKO!)

Labots - Imhoteps
Link to comment
Share on other sites

Kaa jau ieprieksh tika mineets var buuut baroklii vaina! Uz 500 Blue Storm II taada pati karte 640MB gaaja un bez probleemaam! Protams baroklis +/-50 Ls! Kvalitaate maksaa naudinu! Ja jau taada karte tad vajag arii normaalu barokli!

 

PS: lai gan bija man arii viens gadiijums kad baroklii bija vaina bet tad vispaar nesleedzaas iekshaa monitors! karte bija 8600GT un baroklis 400W .. ja jau saakumaa gaaja tad gan diivaini =/!

 

Vienkaarshaak buutu aiznest to visu uz bodi kur pirki lai tie arii skataas un samaina ko jau tur vajadzees... vinjiem jau drosi vien ir viss nepiecieshamais lai iztesteetu!

Labots - afk
Link to comment
Share on other sites

HVZ, šādu sistēmu pāris dienas esmu testējis arī ar 300W Hec, viss bija OK.. A tev papildus barošana videnei pieslēgta??

Link to comment
Share on other sites

Uzmanīgi pārlasi garantijas talonu vai pirkuma līgumu, vai nu kur tās garantijas saistības Tev tur ir atrunātas - tā, katram gadījumam, lai Tev nenobrauc pa ausīm un lai vari pats sakarīgi iebilst, ja vajadzēs! Ja šie tiepsies vai sāks "pūderēt smadzenes" - piesauc patērētāju tiesību aizsardzības biroju, bieži vien ar to pietiek, lai šie sāktu kustēties. Var iepīt arī VID, Finanšu policiju, arī KNABu - da jebko, hehe.

 

P.S. Sk. manā parakstā - administratīvā tiesvedība ir tikai pamatnodarbe, bet ne vienīgā... Diemžēl stīvēšanās ar tirgotājiem (mana personīgi un manu klientu arīdzan) sendienas mani pārliecināja, ka pa labam pat i` nav ko iesākt. Un reti kad arī var "pa labam"... Šie JAU guvuši savu peļņu ar uzviju, tā kā lai atklāj defektu un novērš to. Ja vien vari - spied, lai maina komponenti - tici man, ja problēmas agri vai vēlu atkārtosies, pats sevi sunīsi par mīkstmiesību. Lai veicas!

 

P.P.S. Kaut kā mani tas baroklis nepārliecina, turklāt, ja arī jaudas pietiek, hvz kā īsti un cik stabili kaut kāds "noname" sūds dala spriegumus... Uz barokli, tāpat kā uz video un proci, taupīt nevajag.

 

P.P.P.S A mošk` kaut kas ar mobo? Piekrītu - draņķīgi, ja neiet it kā jauna lieta!

 

Tieši rams, keiss un baroklis (vēl hārds) ir tās komponentes, uz kurām veikalnieks "ietaupīs", tirgojot samērā spēcīgu (C2D+8800) balto mašīnu.

Link to comment
Share on other sites

A tev papildus barošana videnei pieslēgta??

Mana XFX sāk ļoti skaļi pīkstēt un neslēdzas iekšā, ja nav pieslēgta papildus barošana... :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Nu, nav jau gluži noname, bet nav arī Thermaltake vai beQuiet, vai Coolermaster, vai FSP... Redzi, Tava vidjuha ir ļoti spēcīga un laba, tā var noēst līdz pat 130 vatiem viena pati, tā kā tai vajadzīgs adekvāts (lasi - stabils) energonodrošinājums. NB! - ja vispār problēma ir video...

 

P.S. Atraksties pēc tam, kā Tev viss būs beidzies....

Link to comment
Share on other sites

Hmm, a man likaas, ka HEC ir +- FSP liimenii... Uzrakstiit, kaa veicaass, vareeshu tikai pirmdien (pienjemot, ka veikals bez ierunaam apmainiis videokarti).

 

Tagad ir paraadiijushies jauni gljuki - video nevar fullscreen palaist - taa kaa iefriizo uz paaris sekundeem, paiet uz priekshu un atkal iefriizo, bet, ja video skataas ne-fullscreen mode, tad viss ok. Ar skanju (maatee integreeta) - realtek audio manager visu laiku met atgaadinaajumus, ka ''jack has been plugged'' un prasa noraadiit, ko es iisti iespraudu (line out, center, rear, subwoofer, utt.). Kad saspiezu ok, man atkal prasa tiesi to pasu. Tad laikam tiesaam maatesplate atnjirgusies...

Link to comment
Share on other sites

Es protams atvainojos tiem gudrīšiem, kuri nodirš HEC barokļus, itsevišķi AFK... Iebāz pakaļā savu BlueStorm.... Tas ''sūda'' HEC 480W maksā tik pat cik BS....

Labots - martinno
Link to comment
Share on other sites

Nu nu, nepaariesim jau pie personiskiem apvainojumiem. Ko tauta domaa par

Tagad ir paraadiijushies jauni gljuki - video nevar fullscreen palaist - taa kaa iefriizo uz paaris sekundeem, paiet uz priekshu un atkal iefriizo, bet, ja video skataas ne-fullscreen mode, tad viss ok. Ar skanju (maatee integreeta) - realtek audio manager visu laiku met atgaadinaajumus, ka ''jack has been plugged'' un prasa noraadiit, ko es iisti iespraudu (line out, center, rear, subwoofer, utt.). Kad saspiezu ok, man atkal prasa tiesi to pasu
sho?
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...