Jump to content

Banka prasa līgumus ar klientiem


NIAJ
 Share

Recommended Posts

Sveicināti!

 

Ir radusies problēma, ja to tā var nosaukt.

Ir daudz līgumi ar klientiem par pakalpojumu sniegšanu. Ir arī projekts kuram vajadzīgs liels aizdevums no bankas. Kā pierādījumu banka grib mūsu līgumus ar klientiem, kas satur tādus datus kā - vārdu, uzvārdu, adresi, personas kodu, kontakttālruni, e-pastu.utt. Mūsu līgums arī paredz:

"Šī līgums ir konfidenciāls un trešajām personām var tikt izpausti tikai Latvijas Republikas likumdošanas noteiktā kārtībā." un "PUSES apņemas neizpaust konfidenciālo informāciju, kā arī datus trešajām personām konkurences nolūkos."

Varbūt kāds var ieteikt kā rīkoties? Kāda ir šī LR likumos noteiktā kaŗtība, lai varētu izpaust mūsu līgumus? Vai banka var pieprasīt šo komercnoslēpumu?

Bankā mūs centās pārliecināt, ka viņi nevienam neko nesaka utt. biņu līgumos tas ir teikts, ka viņi nko neizpauž, bet negribās nonākt līdz tādai situācijai, ka konkurenti sāk pārvilināt klientus.

Link to comment
Share on other sites

atslēgvārds ir "konkurences nolūkos"

 

bankai tavi dati vajadzīgi, lai izpildītu kredītiestāžu likuma prasības pārliecināties par klienta saimniecisko darbību.

 

palabošu - šajā gadījumā tā gan vairāk izskatās pēc standarta procedūras kredītriska novērtēšanai.

Labots - e=d
Link to comment
Share on other sites

Nu neesmu Jurists.. Bet man jau liekas ka līgumus bankai nafig vajadzetu rādīt.. ko tad vini tur ieraudzis tādu ko nevar redzet uznemuma bilance.. Cik es esmu saskāries tad vini ir prasijuši bilanci par iepriekšejo gadu un tekošo gadu un kredītu piešķir izejot no šiem datiem..

Link to comment
Share on other sites

nu tad iedod bankai katra liiguma pirmo lapu /kopiju uz kseroksa/ (datums liiguma numurs) nevajadziigas vietas aizklaajot ar tiiru papiira streemeli bet atstaajot redzamu "liiguma priekshmets"

kaa arii peedeejo lapu ar liiguma sleedzeeju juridiskaas adreses

 

teoreetiski bankai vajadzeetu pietikt - vienk vinja grib redzeet ka projekts ir nevis tavaa galvaa bet balstiits uz reaaliem cilvekiem - vot i vsjo

 

a klientiem piezvani un informee ko grasies dariit - ja kategoriski iebilst tad nu nekaa bet ja neiebilst tad nes droshi - gan jau banka kaadam piezvaniis painceesies vai nav feiki

Labots - iko
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...