Jump to content

6800gs


Riddick123
 Share

Recommended Posts

Taatad shodien seezhu pie kompja, peeksni kompis saak reaali bremzeet (muuzika pat saaka raustiities).Nodomaaju, ka jaapaarrestartee. Labi, ieiet os un shis man paraada, ka manai video kartei ir par mazu elektriibas padeve no barokla, un taa esot samazinaajusi jaudu (videokarte).labi viis ok.atkal iesleedzu muuziku, bet shis taa pat raustaas.Peeksni saaku just taadu deguma smaku.paskatos videokartes temperatuuru, ACIS KUBAA - 256 graadi, visas skalas pilniigi pilnas.fiksi sleedzu aaraa.attaisu kompi, lai vareetu paskatiities vai visi kooloeri straada, un atkal sleedzu iekshaa,shis tagad straadaa normaali.It kaa kooleri arii straadaa.

 

Taatad jautaajums, kas vareetu buut par vaini?

Link to comment
Share on other sites

Jāuzmanās no nezināmu sēņu lietošanas uzturā.

 

Ja nopietni, varbūt barbloks nav no tiem labākajiem un nespēja pavilkt. Tas tad arī sāka svilt. Saki ka v-kartei grādi lieli.. Nu bet galu-galā videokarte taču strādā?

Viens ir skaidrs, bez rūpīgas izpētes iekšā slēgt nevajadzēja. Attaisi barbloku un paskaties kas tur darās.

Labots - Brutto
Link to comment
Share on other sites

Riddick123

bet videokartei normaala t ir liidz 90 graadiem, bet ne jua 256.varbuut iesakat kaadu progu ar kuru var noteikt videokartes t .tagad vispaar visu laiku raada 37 graadus.

Link to comment
Share on other sites

Pasaki sava barokļa firmu/modeli! Sensori gļuko, tas ir ļoti iespējams! Kad man bija 6600GT redzēju lielākais 125c , virubitsa pie 140c :DD

Link to comment
Share on other sites

Riddick123

toc laikam sensori gluko, jo tiko atkal bija 256 graadi, bet viss straadaaja normaali.tiko izneemu video araa no maates plates un ieliku atpakal.tagad sansee viss normaali, temperatuura arii 50-60 graadi.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...