Jump to content

No kameras filmeet iekš atminjas kartes


gReenS
 Share

Recommended Posts

Sveiki,

ir kamera kurai no galvas nezinu preciizu modeli, bet izskataas kaa bildee icon-dime-d8-1-.gif un bija sony digital8 seerijas kautkaads modelis. Rakstijaas uz lentaam un vareeja ielikt Memory stick duo ja nekluudos. Cik saprotu tas memory stick ir domaats tikai tam lai vareetu taisiit bildes ar to kameru nevis lai filmeetu tajaa? Bet ja var iefilmeet ar to kameru arii memory stickaa, tad sakiet luudzu cik aptuveni ar taadu kameru vareetu iefilmeet 1Gb memorystickaa?

 

paldies

Link to comment
Share on other sites

hmm, taas ko tu esi noraadijis taas liekas tieshi flasha tminju kameras. un krietni vien modernaakas nekaa taa kas manaa bildee. man tai kamerai primaarais ir tomeer domaata kasete. un liekas tas atminjas kartes caurums domaats bilzhu veidoshanai, gribeeju pameeginaat vai var ierakstiit arii atminjas kartee video. vieniigi nezinu cik vareetu ieliist. taam ko tu noraadiji noteikti ir speciaali optimizeets un izstradaats taa lai labi liistu atminjas kartee. bet tai vecajai neiznu kaa. varbuut ja kaads ir njeemies ar taadu kaa izskataas tajaa bildee padodiet gudru padomu!

Link to comment
Share on other sites

zinu ka panasocicamir kamera kura filme HD standartā - atmiņas kartē, ja nemaldos uzturēja arī tās lielāka apjoma SDHC kartes. Bet cipars gan bija baiss ....

Link to comment
Share on other sites

Uģis Lācis

Atmiņas kartē video iefilmēt var (ņemu par piemēru savu Sony DCR-TRV25E), tikai filmēšana būs kaut kas līdzīgs filmēšanai ar parasto fočuku - video būs MJPEG formātā (īsti drošs neesmu, labāk atrod un palasi sony mājaslapā vai kur citur tehnisko specifikāciju), līdz ar to kompresija smagāka, un izšķirtspēja arī diezgan reāli iesakos (320x240 vai labākajā gadījumā - 640x480 kasetes 720x576 vietā). Līdz ar to - varēt var, bet vai ir vērts? Tad labāk ņem fočuku un filmē ar to. ;)

 

Šīs te kameras ir paredzētas filmēšanai iekš lentām!! :roll:

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...