Jump to content

Nedaudz strēgst pogas Canon S3


Mezavecis
 Share

Recommended Posts

Tātad savam Canon S3 pa pālim sanāca nedaudz apslacīt ar alu vai ko citu (neatceros). Fotoaparāts strādā, tikai ieķerās tālummaiņas poga, kad maina zoom. Grūti arī pārslēdzas slēdzītis, kas pārslēdzas no fotogrāfēšanas uz bilžu skatīšanas režīma.

 

Pašlaik tākā domāju iepilināt minerāleļļu. Cik tā ir laba vai slikta doma? Mošk kaut kas labāks ir?

 

P.S. Vispār kur Rīgā centrā nopirkt minerāleļļu?

Link to comment
Share on other sites

man ir canon s2 un tieshi ta spats, tik nezinu vai es vai kas cits ir uzgaazis tieshi arii zoom pogai virsuu kautko ka kjeraas. kjipa aizstum liidz galam un vinja leeni atvelkas atpakalj vcitbriid paliekot vispaar pusceljaa.

kaa atrisinaaju - ljuraaju ljuraaju to pgu, liidz nedaudz taa ka labaka palika. bet peec kadas diena skad nav kustinaata poga tad atkal tas pats kas ieprieksh. panjeemu iesuucu sljircee nedaudz parasto eelju, nez no beernu dienaam taada burcinja ar plasmasas garu kaatinju pa kuru pilna aaraa staav skapii, siikaaks biju pilinaaju to ritenim kjeedee. nu vo to iesuucu sljircee un tad ar adatu taa ka bik pabaazu zem pogas, bet nu nu vairaak nopileeja tur ap to pogu un tad ljuraaju lai ellja salien iekshaa zem pogas un viss ir tip top!!! kopsh taas reizes nekaadi gljuki nekaada kjershanaas vav bijusi! kadi 2-3 pilieni parasta ellja un iet kaa jauns tas zoom sleedzis!!!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...