Jump to content

MacOS Instaleshana


Edzhus.exe
 Share

Recommended Posts

Lai būtu kā pienākas (t. sk. legāli), vajag mac dzelzi. Dažreiz var arī uz prasta PC, taču ļoti ļoti ļoti iesku to nemēģināt.

Link to comment
Share on other sites

...Dažreiz var arī uz prasta PC, taču ļoti ļoti ļoti iesku to nemēģināt.

 

Kāpēc? Tas ir visai radošs process - kudī interesantāks nekā linux instalācija (par vindozi nemaz nerunāšu). Un pozitīva rezultāta gadījumā tiek iegūta maksimāla labsajūta.

 

Mēģini Edzhus.exe! Aplauzies, nolamājies un mēģini atkal. Atkal aplauzies, nolamājies, paložņā pa forumiem un liec atkal...

Link to comment
Share on other sites

Dreamland

Nedrīgst, bet ja ļoti, ļoti, ļoti gribās - tad var. Tikai dzīvosi ar apziņu, ka esi pārkāpis MacOS licenzēšanas noteikumus ,kuros skaidrā angļu mēlē ir norādīts, ka likt uz "not Apple labeled" pc ir aizliegts.

Ver vaļā google un meklē OS86Project. Visiem dzelžiem neuzliksi. Labākā pieredze: Intels un Pentums 4 Dual Core. Pačukstēšu, ka teksts top uz viena tāda.

Link to comment
Share on other sites

Labam rezultaatam jaabuut uz jauno Intel E6420 Core 2 Duo, vinnam ar Mac Intel keshatminnas beidzot ir vienaadas, plus veel Intel deelis. Parasti lielaakais aplauziens ir gadiijumos, ka ir kaads cits deelis - tad ir shvaki ar draiveriem.

A taa, ja CPU intel un maate intel, tad tas pats vien iekshaa, kas macintoshaa... Vakar nnemos ar vienu iMac, tam toch intel deelis un arii integreetaa tiiklene un skannaskarte taapati, kas manam PC...

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...