Jump to content

Jaunie nVidia draiveri


voltrix
 Share

Recommended Posts

Sveiki, Bootieši!

Tikko iegāju nVidia mājaslapā, lai apskatītos, kas jauns, ieraudzīju jaunus videokartes draiverus 94.24, novilku, novācu vecos draiverus, uzliku jaunos, pēc restarta kompis ļoti dīvaini uzvedas, mainot izšķirtspēju vai wallpaperi kompis gandrīz vai uzkarās, kādu programmu minimizējot, vai izejot no tās, viņa rādās tāpat pa virsu, tad vēl pēkšņi parādās ka Rundll.exe not responding end now vai cancel, tjip uz deskotpa gandrīz vai netieku :mrgreen:

Ko sakiet? Draiveris sūdīgs, vai kautkas ar manu kompi?

 

Interesanti, pēc pāris restartiem itkā viss normāli strādā :roll:

Laikam problēma atrisināta :lol:

Link to comment
Share on other sites

Ja jau gļuki parādijās pēc jaunajiem draiveriem, tad sanāk, ka draiveros vaina.

Link to comment
Share on other sites

Nez - kurs te buus ar taadaam gaishregja speejaam.

Varbuut - uzliec atpakalj vecos draiverus, un ja probleemas pazuud, tad vainiigs jaunais draiveris. Ja nee - tad kas cits.

Link to comment
Share on other sites

voltrix

Nu tagad jau tās problēmas dīvainā kārtā ir pazudušas, mēģināju arī izslēgt uz ieslēgt kompi, viss bija ok, es pat nesaprotu kapēc pašā sākumā tā gļukoja pietam kompi vēl restartēju 2 reizes.

3dmark normāli izgāja, nu ja kautkas vēl lagos, tad tiešām jāliek atpakaļ vecie draiveri.

Link to comment
Share on other sites

varētu būt, ka vkartes testi palaidās, rundll'u izmanto nvidia tray control panel, bet pēc restartiem testi un config'i beidzās..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ar šitiem draiviem arī nomaocijos. Ja neiet atkal unistall liec pa jaunu un viss aizies. Draiveros laikam sīkas kļūdas nekas izlabos, ja trucē liec vecos atpakaļ.

Link to comment
Share on other sites

Es arii uzliku, tiesa nneemu no savas VGA razzotaaja lapas. Pirms tam nonesu vecos, nevis instaleeju paari tiem... Viss straadaa, neko un nekur nerausta...

Link to comment
Share on other sites

Es arī uzliku - man viss iet normāli. :roll:

 

Es arī uzliku - nekādas izmaiņas dzīvē

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Jautājums par videokartes draiveriem:vai ir iespējams,ka draiveri ar laiku "sabojājas",ti,sāk gļučīt?Dators ir acer aspire 5610,videokarte geforce`go 7300 winXP SP2 :) no sākuma viss strādāja korekti,bet beidzamajā laikā parādās problēmaz desktop logā,reizēm nerāda akumulatora uzlādes līmeni,wirles ikoniņa mēdz pazust...desktop propertijos ir izmēģināti visi iespējamie uzstādījumi,un tur arī nekorekti tiek attēlotas ikonas(tur,kur var uzlikt show,hide utt,piemēram,wirles ikoniņa rādās kā task menedžerim...),kur meklēt problēmu? :(

Labots - Audifun
Link to comment
Share on other sites

kādi mēs asprātīgi :) gandrīz nomiru no smiekliem 8-) varbūt var kāds pa tēmu arī ko pateikt?

Link to comment
Share on other sites

viena tante teica... :) labi,kur meklēt problēmu? :( acer e power managment proga visu rāda korekti,bet tieši desktop apakšējā,labajā stūrī gļučī ikoniņas :(

 

izmaiņas ir tikai par jaunu ielādējot win(restartējot datoru),vienreiz rāda to akumulatora līmeni,otreiz startējot datoru,nerāda,arī funkcija lock the taskbar patvaļīgi parādās(visu laiku stāv izslēgta tā funkcija)

Labots - Audifun
Link to comment
Share on other sites

Guest m4n!ac

draiveri nost nebeidzas, bet winxp'am ir daudz briinumu redzeeti, ja piegriezh vizuaalos efektus - sasleedz visus atpakalj un paarbaudi... bet pirmstam paskaties, vai explorer'a restarteeshana paliidz... tad vaina vareetu tieshaam buut efektos...

Link to comment
Share on other sites

ko tu domāji ar vizuālajiem efektiem XP :shock: tos lok,unlock taskbar,hide inactive icons... :?:

Labots - Audifun
Link to comment
Share on other sites

Ir tak visādi Windows "uzsmucinātāji" piem. Windows Blinds un citi.

Šo mēslu fani parasti aizmirst pieminēt ka lieto jamos, pie tam vēl crackotus.

Un tad brēc visos forumos, ka Win ir vizuāli gļuki un zilie logi.

Atgādina vecos Win 3.11 laikus, kad HP bija uzražojis savu čaulu priekš Win 3.11 lai tas izskatītos (gandrīz) kā Win95. Lieki piebilst, ka pasākums gļučīja nemērā. Uz pašiem HP datoriem even.

Parasti pirmais darbs, ierodoties pie klienta ar sūdzībām par Win 3.11 stabilitāti, bija nonest šo draņķi. Un tavu brīnumu! Gļuki pazuda.

Kopš tā laika neciešu visādus Win izskaistinātājus, pāris esmu mēģinājis intereses pēc, un nonācis pie viena un tā paša secinājuma - cieš stabilitāte.

Ja Microsofts būtu atvēris sava skina speceni un nepieprasītu to digitāli parakstīt, dzīve būtu daudz vienkāršāka, nebūtu visādu šito Blinds utml. draņķu.

Vienīgais ko viņi dara - ēd datora resursus. Protams mūsdienu divkodolu proču un 2GB RAM laikmetā tas vairs nav tik aktuāli bet tomēr...

Man tas asociējas ar autiņu šķūningu lauku tradīcijās - koka spoileri, lieki pseidoizpūtēji utml, bez jebkādas reālas jēgas.

Ja Windai varētu tos skinus mainīt tikpat vienkārši kā Winampam vai *nix grafiskajām vidēm, būtu bijis daudz labāk visiem. Ij pokemoni varētu izpausties un stabilitāte neciestu, jo nebūtu jāliek visādi 3rd party crapi.

Link to comment
Share on other sites

Skaidrs,par ko iet runa :) Nē,nav lietoti nekādi izskaistinājumi un citi sū :) izskatās,ka gļukus taisa pati ACER power manage programma,nometu visus power iestatījumus uz default,jau reizes sešas dators ir bijis restartēts,gļuki nav novēroti :) bet vai tur tā vaina :? Varēja vēl kāds ACER aspire lietotājs ar winXP MCE lietotājs padalīties pieredzē,ir kautkādi gļuki novēroti,vai nē :)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...