Jump to content

Portativa datora garantijas remonts.


Guest Sandors
 Share

Recommended Posts

Neizpludishu runas, bet lieta tada. Pirms kada laika vienam kaklam noklajas portativais, nevar ne ieslegt, ne uzladet, nekadas dzivibas. Nu ko? Aizmocija uz garantiju. Pec kadien 2,5 meneshiem :evil: atved atpakal. Aizejam uz veikalu, beibe jau gruz kvitis parakstit....nu mes ta ka parbaudisim...NEIET. Kas pa shtelli??? Atnak datorpuisis saka, ka serviscentrs noteicis ka vainigs esot ipashnieks un remonts kopa ar detalam velk uz 350-400ls. :shock: :shock: :shock: Datorpuisis pats atzina ka pienemis mums to datoru veselu bez skrapejumiem, bla bla bla, nu tipa viss bijis ok.

Patreiz tika sarunats pec paris dienam, caur viniem, sazinasimies ar to servisa centru un parmit kadu vardu. Vispar doma ir tada, ja bus kadas problemas, tad sudzet vinus tiesa! Vai kadam ir bijushi lidzigi gadijumi, vai kads ir tiesajies, kadas izredzes! :neutral:

Link to comment
Share on other sites

Lai viņi pasaka, kuru punktu "itkā" īpašnieks ir pārkāpis viņu garantijā. Un tad saki, ka uzrīdīsi vēl patērētāju aisardzības tantes, jo max dators/tel/jebkas var būt remontā 1 mēnesi.

Labots - ede
Link to comment
Share on other sites

ede par to 1 meenesi ir pilniiga taisniiba! Preci klientam jaatgriež 1 mēneša laikā no garantijā pieņemšanas dienas! Droši dodies pie pateereetaaju aizsardziibas dienestu vai kaa tur un izrunaajies! Suudzi tiesaaa.. par izredzeem gan es nezinu, bet to jau arii apstaastiiis tev PAD tantes!

Labots - afk
Link to comment
Share on other sites

Guest Sandors

Tieshi ta, liguma minets ka menesha laika viniem kompis jaatgriez. Pats vel neesmu panemis no ta dzeka ligumu parlasit. Bet esam nolemushi to ta neatstat! :evil:

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...