Jump to content

Video novērošana/ieraksts


sadidas
 Share

Recommended Posts

Sveicināti cienījamie forumieši,

griežos pie Jums ar jautājumu par nelielas video novērošanas sistēmas izveidi. Respektīvi, ir spalvaina ideja pieslēgt pie PC kameru izmantojot TV karti un veikt patstāvīgu ierakstu. Pašlaik ir pieejama viena standarta video kamera (tāda kā parasti uz ēku stūriem pie svarīgām iestādēm) un, saprotams, dators. No kameras nāk vienkāršs TV antenas koaksiālais kabelis, tāpēc jautājums - vai iegādājoties visparastāko TV karti pa 15-20 Ls es varētu veikt nonstopa ierakstu ar datora plīdzību? Un būtu brīnišķīga, ja kāds apstāstītu, cik GB tāds, piemēram, 12 stundu daudzmaz saprotams ieraksts aizņem?

Spiegošana tiks veikta privātajā sektorā :cool:

Paldies jau iepriekš

Link to comment
Share on other sites

Guest /Ivars/

atkarīgs kādu TV karti pērk. Bet nu ar TV kartēm nebūtu prāta darbs, kaut arī tās tv kartes raksta, bet toties lielos formātos un tev HDD ātri vien būs pilns, jo lielākā daļa Tv kartes raksta mpge formātā kurš ir kompresēts, bet tāpat aizņem daudz vietas, labāk veic to novērošanu ar video magnetafonu tā iznāktu ērtāk un izdevīgāk tavā gadījumā...

Link to comment
Share on other sites

Baigais Janka

Nav tik traki, viengi vajadzēs kādu specializētu softu, tas, kas nāk līdzi - tā īsti nederēs gan. Ar freewareem nav bijusi darīšana, ja gribēsi ko labu, rasi, piķot nāksies. Tad var uzlikt ierakstam, gan kadrus sekundē, tipa, kauču 1 kadrs sekundē - apsardzei pietiek par ar vēl retākiem, gan kustības detektors (softisks, protams) iekšā, pie tam solīdi, ja analizē tikai konkrētos uzdotos apgabalus, kam pieļaujamo izmaiņu un trokšņu līmeni uzliekt utt., utjpr. Summas privātpersonai gan varētu būt nesimpātiskas :)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...