Jump to content

Lētā gala printeris & lēti kartridži


gReenS
 Share

Recommended Posts

heeyaa. taa, shtelee taada ka vajag printeri, bet ne daargu - ideaali ja buutu kautkas liidz 40Ls tintenieku i melno i krasaino kas drukaa. vieniigi taadu kuram buutu leeti kartridzi peec tam. negribu uzpildiit, chakaree taa visu padariishanu. iesakiet kaadu printeri kuram peec tam leeti kartridzi tintes.

 

skatijos pashi printeri leeti ir lexmark, bija pa 25Ls pat bet nevareeju tam konkretajam modelim atrast veikala akartridzus.

 

taa ka air laiks pirkt, luudzu iesakiet! Paldies ideaali ja vareetu mainiit kartridzus pa kraasaam ne tik melnbalts un krasains, bet katru krasu atseviski!

Link to comment
Share on other sites

Varu padalīties ar info. Pagājušā gada sākumā nopirku Canon PIXMA iP1600 (laikam par 25-30 latiem). Un līdz šim brīdim neesmu pircis jaunu kārtridžu. Veco uzpildu šādi - atveru printera vāku, kārtridžs pavirzās kreisajā galējā stāvoklī. Kārtridžu ārā neņemu. Tinti iepildu tur tāds caurums ir (esmu izurbis arī vēl vienu caurumu, jo kaut kur intertā bija rakstīts ka tā jāpilda). To kārtridžu esmu uzpildījis kādas 20 reizes vai pat vairāk. Un mierīgi.... Vienīgais ka lietoju tikai melnās tintes kārtridžu.

Tagad skatos, domāju kādu lāzerprinteri nopirkt, bet sāku rēķināt izmaksas, sanāk lētāk ar to canon drukāt.... Bet vajag pirkt CAnon IP 1600 (tam ir tāda paša tipa kārtridži kā HP). Ja pirks tādu, kuram ir cita tipa kārtridži, tad ar tādu pildīšanu visdrīzāk ka sačakarēs printeri......

Link to comment
Share on other sites

Guest /Ivars/

Njā man nospīdēja dabūju Canon Pixma 1500 ar lēto krāsas variantu. Tieku cauri ar 5 Ls ar abām kārtridžām, vismaz pagaidām :) moška kaut kur vēl ir dabonams šitas lētais variants, vari pameklēt kādās bodītēs.. Melnā uzpilde ir 2,50 Ls un krāsainā arī smuki 2,50, bet protams ar krutkas variantu, bet nemaz nav tik slikts tas krutka :)

Link to comment
Share on other sites

nee nu gluzhi taads variants kaa cauumu urbshana un pildiishana ar kreisajiem variantiem nav vajadziigs :p

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...