Jump to content

Bishkji paraak klusi...


Guest kickoff
 Share

Recommended Posts

Gribeetos uzzinaat vai ir iespeejams palielinaat skaljumu veel taalaak nekaa dod volume controli. Agraak es no sava pc skalji rukaaju jebko un to daru veeljoprojaam, BET tagad palaizhot filmas taas iet paaraak klusi. Man manas maajas kinozaales tumbas ir jaauzliek tik skalji ka fonaa rodas taa nepatiikamaa skanja, kaadu dzird parasti, kad uzliek lielu skaljumu nekam neskanot. Veel reizeem gadaas vecais bags kad balsis video dzird ljooti klusi.

 

Vai ir radusies kaada kljuume uzstaadiijumos? Mosh veel ljaunaak kas nodedzis?

 

Paldies par katru atbildi.

Link to comment
Share on other sites

tev tur kaut kas nav labi. ka tu datoru sledz klat taam tumbam? nesi pa taisno vadinjus sakjibinaajis? :roll:

Link to comment
Share on other sites

Jā, patiesi - pamēģini nomainīt vadu no datora uz pastiprinātāju. Kā arī pārbaudi, vai nav ieslēgts skaņu kartei kaut kāds "voice cancellation" vai kas tamlīdzīgs. Vislabākais ir, ja viss ir uz defaultiem. Un tad skaties.

Link to comment
Share on other sites

tas ir kautkas saistīts ar kodekiem filmām. Pats ar šo lietu mokos. Ir filmas ar kurām skaņa OK, bet ir pēdējā laikā daudzas kur tiešām jāgriež visi kloķi līdz galam... Un ja tajā pašā laikā cita aplikācija izdod kādu skaņu, tumbas lec uz augšu... Tā kā arī es gaidu risinājumu...

Link to comment
Share on other sites

Taadi gadiijumi parasti ir filmaam ar ac3 skanju.

Control panelii AC3 opcijaas var uzgriezt skaljaaku skanju (vai kur citur AC3 opcijaas, nevienmeer tas atrodas control panelii, var buut arii - Program files - ac3 - ac3filter config, vai kas tml.). Kaa arii citiem playeriem ir iekshaa iebuuveets shis AC3 skanjas skaljuma regulators. Var arii paeksperimenteet ar audio settingiem video playerii (nomainot celju "pa kaadu skanja naaks", respektiivi bsplayeri ir taadas iespeejas(atkariibaa no kodeku esamiibas) - System default, ffdshow vai kas tml. Diemzheel nav iespeejas uz vietas paaarbaudiit (pateikt preciizi), bet katraa zinjaa pie audio opcijaam ir.

 

Veel VLC playerim ir taada iespeeja, kaa skanjas palielinaashanas virs normas (paaugstinaat jau taa esosho max sisteemas skanju)

Link to comment
Share on other sites

Biju visu laku domājis, ka tā ir pašas filmas vaina. Piemēram novilktajiem seriāliem skaņa ir izcila, bet daudzās filmās jāgriež pastūzis līdz galam un rodas neizturams fona troksnis. Cerams, ka kāds padalīsies ar iespējamiem risinājumiem.

Link to comment
Share on other sites

Man arī ir līdzīga problēma plus klāt nāk tas ka stereo skaņai vienam kanālam no otra ir nesaprotama laika nobīde.Varbūt kāds ir saskāries ar šādu problēmu

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...