Jump to content

Printeris nočakarējās


Cipruss
 Share

Recommended Posts

Tātad šodien nočakarējās printeris. Nočakarējās printējot. Es printēju laukā vienu bildi un es pārdomāju, bet printēšana jau bija iesākusies. Es atcēlu printēšanu, bet viņš man visu laiku tagad sāk pieprasīt lapas. Iedodu viņam lapu un viņš man uzraksta kaut kādu simbolu kombināciju. Un tā visu laiku. Pārinstalēju, bet jēgas nav. Kāds var palīdzēt? Varbūt kāds par simbolisku samaksu var man viņu nokonfigurēt?

Link to comment
Share on other sites

Pārinstalēt pārinstalēji, bet vai pašu printeri izslēdzi un ieslēdzi??? Tam jau pašam sava atmiņa ir, no kuras dažreiz daaaauuudz var izdrukaat šādos gadījumos ....

Link to comment
Share on other sites

dafiga reizes es esmu viņu slēdzis ārā un iekšā. Tikko ieslēdzu uzreiz atkal sākās tā debilā kodu printēšana.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Šitiem HP ir tāds niķis, kad sāk drukāt mēslus. Standarta operācija, ka jāiztīra vispirms drukājamie uzdevumi, temp faili, kas attiecas uz drukāšanu. Tad pēcāk jāatvieno no strāvas (nevis jāizslēdz) un jāatstāj uz laiku.

 

Ja pēc šitām operācijām nekas neizmainās, tad printeris ir izmetams muserā. Šitos vecos tintniekus neviens nelabo, jo viņi maksā kapeikas bez kartridžiem.

Link to comment
Share on other sites

mezhaveci - izdarīju kā tu teici. Iztīriju no uzdevumiem un viņš man palika uz vairākām stundām bez strāvas, bet tikko pamēģināju printēt un atkal šis man laiž kaut kādus kodus laukā. Gribēju uzprasīt kur un kā var iztīrīt tos temp failus?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...