Jump to content

Problēma ar SAT uzstādīšanu


ArtyLive
 Share

Recommended Posts

Nu lieta tāda nopirku šķīvi laukos manuprāt pa 69 ls komplektā šķīvis trīs galvas nu viss kā nākas. Sastelēju kopā saslēdzu un čiks nerāda pats tas uztvērējs kas ir pie TV pieslēgts rāda ka signāla uztveršana ir 0 % nu secinājums izdarīju visu kā vajag pagriezu pret D ja nemaldos, bet priekšā kādus metrus 30 no šķīvja ir koki bet nav biezi saauguši, vai tas varētu kkā traucēt uztveršanai? Moš man vel kkāda kļūda?

 

 

 

P.S. Pārlasīju forumu un neko vajadzīgu neatradu...

Link to comment
Share on other sites

audio_spoks

diemžēl, bet tur nepietiek tikai ar pagriešanu uz dienvidiem. paņem kompasu, vismaz, un paskaties uz ko tās galvas stāv, uz kādu pavadoni katra no viņām ir nokonfigurēta uztvērējā. kāds ir šķīvja paša leņķis pa vertikāli. un vēl. jā tie koki var traucēt. vārdu sakot divi varianti. vai nu samaksā specam, vai arī kompass nagos, uztvērējs ar TV maksimāli tuvu pie šķīvja,lai redzi kas notiek ar signālu, kad grozi. un mēģini kamēr signāls būs. satelīti pēdējā laikā neviens nav nokritis un visi rāda. nu vismaz man rāda.

Link to comment
Share on other sites

Vajag precīzi pagriezt. Ja ir 3 galvas, tad droši vien gribēsi Astra19°, Hotbird13° un Sirius5°. Tas nozīme, ka centrālā galva jānostellē uz vidējo pavadoni- 13°E, pēctam pieregulē malējās.

Link to comment
Share on other sites

Vislabāk uzreiz pievienot vidējo galvu pa taisno pie uztvērēja un dabūt Hotbird.Svarīgs arī leņķis-uz šķīvja ir sazīmēti grādi , laikam vajag ap 28 gr. augstumu.Pēc tam var regulēt pārējās galvas un Diseq.Tā kā šie komplekti ir noregulēti minētajiem Sat, tad problēmu parasti nav. Daudzi (arī es) izvēlas trio Hotbird, Sirius, Amos, jo uz pēdējā ir vairāki ukraiņu/krievu kanāli un, ja ir uztvērējs ar Biss atbalstu, tad arī ,piem., Megasport .Šajā gadījumā gan nedaudz jāpagarina multifīds(nu tas dzelzis, kas tur galvas) Hotbird galvai un eksperimentāli jāpaloka, lai dabūtu labāku signālu.Manā gadījumā-uz augšu.Tā kā mājas parasti orientētas D-Z virzienā, es iztiku bez kompasa-nedaudz pa labi pagriezt šķīvi, skatoties no D puses loga, TV vēlams novietot blakus.Tā kā šie SAT ir diezgan augstu, koki šajā gadījumā diez vai traucēs.Kolēģim bija vēl trakāk- nopirka Viasat par Ls 1, uzstutēja uz balkona un konstatēja , ka tieši priekšā Sīriusam-liels koks!HB un Astra rāda!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...