Jump to content

Vai ir jeega no leetas Intex skanju kartes?


Raimiic
 Share

Recommended Posts

Nav nekas nopietns atgadijies, tikai maza nesaprashana..

Taa kaa darbaa atkal nav ko dariit, tad izdomaaju papljaapaat - mok kaads taadu lieto un var padaliities ar info - vai bija jeega pirkt un vai ir kaads uzlabojums saliidzinot ar iebuuveeto?

 

viss ko zinu par karti - Sound card Intex PCI 3D CMI 8738-6CH

 

Viens cilveecinjs peerk sev no kaut kaada vairumtirgotaaja un piedaavaa man ar pa 6.06 Ls iepirkt. Taa kaa man nav nopietnas skanju sisteemas (Logitech x-230), bet vienmeer ir bijusi veelme ko uzlabot, tad rodas jautaajums, vai buus jeega.

 

6 Ls par karti nav daudz, bet negribas arii par peedeejo meeslu maksaat, taadeelj jautaaju tiem kas lieto vai kas ar taadu saskaarushies - vai ir ar ausi saklausaama atshkiriiba no iebuuveetaas uz taadas ne paaraak jaudiigas skanju sisteemas (skanja tiiraaka 4tolji..)?

Link to comment
Share on other sites

Nu to ka crap, to es nojaushu (cena..), bet nu varbuut ka tomeer Intex njeemis un kaut ko leetaaku, bet tomeer baudaamu izgatavojis?!

Hmm saaku domaat un ziniet iepatikaas.. labi, ja nopietni, tad laikam jau jeega nekaada nebuus, jo eMPeshkas vien klausos, bet ir arii kvalitatiivi gabali, kas kvalitatiivi kodeeti.. kaa arii gan jau ar laiku ko jaudiigaaku iepirkshu no skandaam.. taa ka mok noriskeet..

Tapeec gribeetos dzirdeet cilveeku, kas ar vidusmeera tumbeleem klausijies iebuuveeto skanju un tad neko nemainot vienkaarshi iebaazis shaadu te karti un sajutis/nesajutis atshkiriibu - vot tas mani tagad visvairaak tirda..

Link to comment
Share on other sites

aparapacis

skopais maksaa 2x

labaak vienreiz panjemt labu mantu nekaa taas leetaas kartes

 

bet nu tas kaa kuram vajadziibas un kaa kuram ausis

Link to comment
Share on other sites

Ja lētucis ir Sound Blaster, tad vajadzētu būt OK. Man vēljoprojām vislabāk patīk vecā SB16/AWE32. Vienīgais trūkums - fons pamatīgs, kā arī tikai 2 kanāli. Toties caur viņu vēl HDD (ATA) varēja pieslēgt :D.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...