Jump to content

Vai VISTA apeediis MAC ?


kuka
 Share

Recommended Posts

Re kur brashie anglju kolegji uzrakushi nelielu bdiiti Itaalijaa kur var nopirkt Apple komi ar jau uzinstaleetu Windows VISTA sisteemu (+ veel MacOS Tiger arii ja ievajagas iedod liidizi :), bet galveneis ko demonstraciajs zaalee uz Apple ir uzlikta VISTA ! :)

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37216

Un anglju koleegji saka ka tas taapeec ka VISTA atraak kustinot kajinjas uz shiem dzelzhiem salidzinot ar MAC sistemeu un tas arii ir par iemeslu kaapeec tur staav virsuu un tiek demonstreeta VISTA ...

Link to comment
Share on other sites

Nu nezinu, ir cilvēli, kas principā uz Mac neliks Windows.

kad parādijās Maci ar Intel pročiem, uztaisija boot camp, lai uz maca var WinXP uzlikt. Cik tad bija to cilvēku, kas tā nopietni uz sava Maca lika WinXP kā Main OS? Tā tik tāda eksperimentēšana - nu tipa - jā: uz maca var uzlikt Vistu, pamēģināju un toč var, so what?

 

Nu jā - salīdzini arī pie reizes MacOS cenu ar Vistas...

Link to comment
Share on other sites

Guest albins-b

ir piemēram vaidzība strādājot ar Autocad pēc Windows ... tad arī liek... kā sekundāro OS...

Link to comment
Share on other sites

jega pirkt mac un stradat ar windowzi? ja perc mac, tad lieto mac.
Žetons!

 

Pamatā precīzi situāciju noraksturoja Albīns - parasti multiboot'a vienīgā vajadzība ir tad ja jāstrādā uz kārbas ar Win-bāzētām aplikācijām, kas emulatoriem nav pa zobam.

Link to comment
Share on other sites

Domaaju ka Vistai neizdosies izkonkureet Mac OS, jo Mac idealoģija tomeer atšķiras no Windows. Peec manaam domaam iela daļa lietotaaju paliks uzticiigi Mac OS, jo muusdienaas tas ir vairaak ir palicis gaumes jautaajums Kaadu OS izveeleeties. Dažiem lietotaajiem tas varbuut ir arii stila jautaajums, liidziigi kaa dažas sievietes izveelas apavus kas ir no Guchi vai veelnezin kaadiem brendiem pat tad ja tie apavi spiež un katru reizi jaaliimee plaaksteri uz kaajaam (shito man laikam nekad nesaprast).

Link to comment
Share on other sites

Padomaajiet pashi - datorsalona ipshnieks pats pec savas izveles uzliek uz Apple nevis MAC bet VISTA ! Vinjsh ir kaut kaads pashnavnieks un grib izniicinaat savu biznesu ? Domaajiet tagad katram uzticiigam Apple lietotaajam tajaa pilseeta ir pienaakums iet iespljaut vinjam sejaa vai citadi klaji un demonstratiivu pazinjot savu attieksmim ? Vai no otras puses PC piekriteeji arii neraadiis uz vinju ar pirkstiem un nesmiesies kaa par mazhu mezha diivainiiti ?

Laikm vinjsh sapratis ka nekas taads vispaar nenotiks un ka tadu radiklaaju ir ljoit maz bet cilveeki redzees pievilciigo Apple arejo dizianu un VISTA grafisko noformeejumu un nopirks to un lietos ar MS VISTA un buus laimiigi :)

Link to comment
Share on other sites

Guest zeme

Esmu dizaineris, strādāju ar datorgrafiku un pietiekami labi pārzinu dažādas ar to saistītas lietas, tāpēc gribēju nedaudz piebilst.

 

Cilvēks, kurš Apple dizaineru darbu uzskata par pokemonismu pilnīgi neko nesaprot no laba dizaina un kopējā produktu stila. Sorry džeki, bet tā ir viena no tām retajām kompānijām, kura ļoti labi uztur savu stilu un saviem produktiem vienmēr veido noteiktu un pārdomātu stilu.

Link to comment
Share on other sites

Archam pilniiga taisniiba par to, ka apache uz Mac OS neviens neliks, bet tikai taadeelj, ka jams jau nav jaaliek, jams tur jau ir. :D Taapat kaa FTP utt. Par to, ka palaishana ir izveidota paaraak vienkaarsha - ieliekot kjeksi attieciigajaa vietaa - laikam ir jaaatvainojas.

Savukaart par pashu topic - IMHO, ja Apple shobriid nedaudz uzspiestu uz normaalu HD audio/video atbalstu/apstraadi, bez idiotiskiem softiskiem un hardwariskiem ierobezhojumiem, kaa to meegjinaas realizeet Vista, tad var gadiities, ka notiek otraadi.

Link to comment
Share on other sites

galu galaa MAC OS ir unix-like opereetaajsisteema :wink:

Link to comment
Share on other sites

Vējš, izskaidrošu arčas vietā, tas ir tāpēc ka pirmās Photoshopa versijas bija uz MAC, un pirmās Quark versijas arī bija uz MAC. 90to gadu sākumā tās bija vispopulārākas (iespējams vienīgās) programmas ar ko strādāja tipogrāfijās. Un tas ka tagad daudzas tipenes izvēlās MAC datorus (kas ir uz pusi dārgāki) ir tikai stereotips kas ir iesēdies ka tikai uz MAC var normāli strādāt un tas ir krutāks par PC.

 

Vista apēdīs MAC bet vai pavisam...

Link to comment
Share on other sites

Atbilde, Apache, php, MySQL straadaa uz Mac bez probleemaam.100% kaa es to zinu jo esmu taisiijis serveri uz Mac OS X 10.4.8.Kur bija probleema?Nekaada.Php un Apache ir by default sisteemaa...

MySQL vajadzeeja pielikt klaat un ierakstiit paaris rindinjas un viss...Straadaa...

Nu tieshaakaa noziimee tie kas nezin par Mac tad luugums nerunaat, redzet ar aciim ir viens straadaat ar to ir kas cits...

Tas admins ja nemaak nokonfigureet Serveri vai ko vinjsh tur grib tad lai pamaacaas...

Link to comment
Share on other sites

DazzleWand

Par Vistu uz Mac dzelzjiem - pilniigi normaals risinaajums. Visi runaa par vistu, vista ir modee, vista ir jauna, vista ir smuka , vista ir ... Ko dara paardeveeji ? Pareizi - tirgo Vistu, un pilniigi po uz kaada dzelzja ( Pateisiibaa kombinaacija nemaz nav tik slikta - jaunaakaa opsisteema kopaa ar elitaaraa Apple dzelzjiem ).

 

 

P.S. Ujj , atvainojos moderiem - tika normaali tiiriits topiks no fleima, mans posts ar patraapiijaas. Atstaaju tikai saistiito dalju.

Labots - DazzleWand
Link to comment
Share on other sites

Vista nenorīs Mac OS X... Ir cilvēki, kas no mac puses krāmējušies ar Vistu un OS X un saka, ka Vista ir briesmīgi draņķīgs pakaļdarinājums.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest scrat

Nē BIG, "cālītis" jau nu nekādīgi nenoēdīs MacOS, primārais un elementārākais "kāpēc" - tāpēc ka savādāk nebūs no kā špikot "innovatīvās" idejas, otrām kārtām, vismaz uz Mac vecajiem dzelžiem dzimtais OS X strādā pat operatīvāk kā vecā 9 sistēma! (darbā bija G4 ar 9.2 sistēmu, strādāja normāli, bet atsevišķos brīžos bremzējās, pārlika uz kompja OS X Jaguar, sāka strādāt savus 10-15% ātrāk)

Tā saucamā VISTA savukārt pieprasa jau stipri advancētākus resursus no mašīnas kā kaut vai tas pats XP, respektīvi lielai daļai jūzeru kas gribēs "kārtīgi izbaudīt" šī MS brīnuma iespējas nāksies noskatīt jaunāku kompi, respektīvi atkal šķirties no zināmiem līdzekļiem (tas savukārt runājot par dārdzību) kantori kas iepērk Mac datorus rēķinās tomēr arī tīri praktiski, ka tas dzelzis domāts ilgam laikam, un nevis pāris gadiem! 8-)

Gļuki ir visiem dzelžiem un visiem OS, BET ja jau runājam par tipogrāfijām, poligrāfiju un tamlīdzīgām lietām, tad tas uz pusi dārgākais Mac dzelzis strādā tomēr stipri korektāk, nekā PēCē ar kājminamo Windozi, un parunājot ar repro darboņiem, tad lielāks kļūdu skaits ir tieši tur, kur tāds agregāts kā imagesetter ir pieslēgts PēCē mašīnai ar Windows!!! Savukārt ja runājam par attēlu apstrādi, nu ko Fotoshops ir gan Mac gan Win versijā, tomēr pēc drukātā materiāla jau uzmetot aci var pateikt vai drukātais materiāls ir taisīts uz PC vai Mac :cool:

Link to comment
Share on other sites

Vista ir lieliska sistēma biznesam un viss pārējais ir pēc tam. MacOs sistēma ir domāta makslinieciski noskaņotai publikai, un viss pārējais ir pēc tam. Vista Aero interfeis ir tas ko vēlas ap 90% Vista galveno lietotēju biznesa kompānijas, plus uzlabotie tīkla menedzēšanas rīki un uzlabojumi kolektīva darba organizēšanai, galvenais vista patērētajs ir biznesa lietotāji un ši sistēma ir ideāli domāta tiem. Majas lietotājiem ir tas ko tie visvairāk velās Majongu un Aero interfeisu. Personiski mana skatījumā Mac ir galīgi garam, jo par Mac naudu var nopirkt labāku brenda PC, ņemot vērā ka mac un PC dzelži ir vienādi, tad neredzu jēgu pārmaksāt par vienu un to pašu produktu, tāpat mana skatījumā iTunes vienīgais priekšocības ir ASV izglītības sistemas apmaksātie podcasti, citās kompānijās cenas par mūziku ir zemakas nekā iTunes un izvele ir plašāka, iPod cena/iespējas attiecība arī nav spīdoša, nerunajot par skaņas kvalitāti, kura Ipod nav nekas spīdošs salīdzinajumā ar parējiem ražotājiem

Link to comment
Share on other sites

Guest InfinityPeace

Kā iedarbināt MAC OS uz PC?

 

Mac-OS-X-10.4.8-AMD.Intel-(JaS)-ISO

 

Iededzināt iso un uzinstalēt...

Labots - InfinityPeace
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...