Jump to content

wrt54g v7.0 (Atheros chipset) upgrade failed


KillerBiz
 Share

Recommended Posts

Problēma sekojoša, lai labotu darbības nestabilitāti uz augstāk minētā rūtera, veicu VxWork apgreidu no v7 uz v7.0.4, kurā it kā esot tikušas izlabotas visas tās kļūdas, kas šamo padarīja nestabilu. Firmware tika ņemta no Linksys lapas.

 

Taču apgreida laikā izleca paziņojums "Document contains no data" un apgreids nofeiloja. Šobrīd ir tā, ka rūterim varu piekonektēt, taču nav pieejamas vairākas tā vadības sadaļas. Piemēram, tā pati Upgrade sadaļa uzrādās vienkārši kā tukšs dokuments.

 

Nometu visus setingus atpakaļ uz factory defaults, taisīju hard un soft restartus, taču problēmu neatrisināju, kas nozīmē, ka esmu pamatīgi sačakarējis softu. Vai pastāv kādas iespējas mājas apstākļos šito visu sačinīt, vai tomēr ir jāiet uz veikalu un jādod atpakaļ "ķip uz garantijas remontu".

 

Lūdzu iztikt bez komentāriem par to, ka šī wrt54g versija sūkā, to zinu pats. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

cold reset...turos reset pogu fiksi atvienu un pievieno strāvas vadu...iespējams ka pēc šis te izdarības routerīts uzreiz paprasīs softiņu...taka ja izmanto neta piekļūšanais, neizmirsti pirms eksperimentiem iekacāt visu nepieciešamo uz cietā. nē, tad skatīt postu augstāk.

 

vispar kas attiecas uz sho routeri esmu mēģinājis likt uz ši brīnuma kreisos softu..protams ar pariešanu uz vxworks un rama samazināšanu, tas kļuvis daudz sarežģitāk, bet tomēr iespējams. pats esmu ar daļējiem panākumiem licis virsū DD-WRT firmw. kā rezultātā varākas dienas atrados smagā šok stāvoklī :)...pirmkārt par to, cik daudz funkcijas Linksys inzhenieri ir lieguši savam aparātam (domājams softiski neeneibloti)...un kādas iespējas paver kaut vai tas pats DD. kapēc softweriski neiespējot to, kas hardwariski ir easy iespējams...(kaut vai normāls (!) radius, ap utt)

otkārt teju 10x (!) :shock: jaudas rezerve raidītājam manuprāt ir izšķērdība...pēc profu atsauksmēm, analogiski elementi citos modeļos normāli shancē pie vismas 2x jaudas. pats par to parliecinājos..un jau vairākus mēnešus priecājos par savu uberlinksysu :) jāpiebilst, ka pārraides stabilitāte, kā arī error rate nav pieauguši! vienīgais ko ietektu, ja vēlaties jaudu palielināt vēl vairāk (wrt544g v. > 6) un routera estētiskais veidols nav svarīgs...piestrādāt pie papildus dzesēšanas.

vismas šim mīnus tāds, ka balstoties uz savu pieredzi, kā arī izejot no postiem citos forumos, normāli fleshojas aptuveni 2/3..=2 np, 1 bez variantiem tiek sabeigts...un bez speciālil elektronikas tooļiem un protams skila nav reanimējams.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...