Jump to content

Optimāla AGP videokarte ?


oxygen
 Share

Recommended Posts

Vajag karti uz AGP 8 priekš sistēmas uz A XP 2000 proča , Atmiņa -1.3G. Vecā nosprāga un vajag ko citu. Prasības - spēles nav obligāti , bet vajag labu TV izeju , lai vieni var skatīt DVD, MPEG-4, DivX, WMV9 , bet otrs, vienlaicīgi, normāli ņemties ar kādu softu (tipa Photoshop vai ) un netraucē viens otru . Budžets līdz 100Ls. Kas būtu labs ? Negribētos bezjēgā arī izgrūst naudu , jo agri vai vēlu būs jāmaina sistēma uz PCI-E. Visos apskatos , visi spiež uz spēlēm , bet man tas tā... . Jā , starp citu , skatos , ka dažām kartēm ir šada frāze'' Accelerated MPEG-2, MPEG-4, DivX, WMV9, VC-1, and H.264 decoding and transcoding '' - ko tas nozīmē praksē ? Un kāda atšķirība ja nav?

Link to comment
Share on other sites

Vai gadijienā vecajām ATI All-In-Wonder kartēm nebija TV in/out + nodalīts video dekodra čips? Skaidri neatceros, bet tas varētu būt variants, ja svarīgāka ir video nevis 3D performance.

Link to comment
Share on other sites

Man bija R9200 - arī rādija tīri ņipri , bet jautājums paliek atklāts- ja kartei ir rakstīts frāze'' Accelerated MPEG-2, MPEG-4, DivX... tad vai tā noslogos mazāk proci pie , pīemēram DviX nekā bez tā Accelerated . Un ja jā , tad par cik būtiski. Vispār , varbūt tauta zin kur var palasīt konkrētāk par šim lietām, nevis kā visos apskatos tik spiež uz spēļu ''papagaiļiem'' bet par pārējam fīčam ni un ni .. Būtiski trāpīt īstās jaudas videokarti priekš manām vajadzībām, lai nevajadzētu apgreidot visu sistēmu .

 

PS -rādās , ka atradu atbildi par to Accelerated :http://ati.amd.com/products/brochures/5639fullstreamWP.pdf

 

tagad tik saprast kā kura strādā (noslogo ) proci , ja strādā uz izeju TV

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...