Jump to content

Neta provaideris Bauskā


Guest snowijs
 Share

Recommended Posts

Sāk ''mazliet'' piebesīt lattelecom nets.. :???: Sūd;igāku netu neesmu redzējis, vakaros pat labāk izmantot iezvanpieeju.. Pa dienu vēl nets ir ''kautcik'' ciešams, bet vakarā labāk netā nejiet jo kāmēr ieisi kautkur tikmēr nervi beigti.. citreiz lapa jaarefresho vairaakas reizes lai taa vispaar atveertos vai arii lai atveertos visa! hmm ar meeriitaajiem ir taa... pa dienu uzraada apmeeram 1.5mbps līdz 2.5mbps bet vakaros no 200-500kbps! šovakar vispār mērītāji ātrumu nevar izmērīt un vispār neko neuzrāda! Nets ir Mk2! Nez zvanīt ar nav jēga tāpat zinu ka viņiem viss vienalga un tikuntā viņi nekā lietas labā nedarīs! Lūdzu, lūdzu pasakiet vai ir vēl kāds provaideris Bauskā? Izņemot satelītu utt! (protams arī lai ir lielāks ātrums nekā Mk2)

 

Viss vakars sabeigts dēļ mk2, nevar ne netā normāli pasēdēt ne arī normāli spēles onlainā uzraut :-?

Link to comment
Share on other sites

vai nu zarazas pilnu kasti esi pievilcis vai nu tieshi tavam galam taada iipatniiba, jo man Jelgavaa nekaadu svaarstiibu atkariibaa no diennakts laika nav (vismaz juutamu). Pazvani vinjiem un paintereseejies kas tev tur tavaa galaa notiek..

Vai arii dziivo ar bezvadu ruuteri, kas dala visiem kaiminjiem netu un vakaraa tad nu shie peec darba to izbauda..

Link to comment
Share on other sites

Guest snowijs

nu ar mDSL tā nebij tagadf kad pieslēdza mk2 tad visādi gļuki, un tā daudziem te ir.. :( Pieslēdza mk2 un tikuntā nekādas lielās ātruma atšķirības nav! :twisted:

Link to comment
Share on other sites

Droshi vien LTC nespeej juusu galam nodroshinaat to stabilo aatrumu, visi baraa paargaajushi uz MK un "liinijai" paarslodze vakaros. Jo visur taa nav - kaa jau teicu, Jelgavaa ar MK1 dziivoju bez beedu un nekaadus aatruma zudumus nejuutu vakaros.. (tikai ik pa laicinjam pazuud pa visam, bet tas reizi meenesii uz kaadaam 15min. :/ )

 

Edit: apzvani kaiminjus, draugus, pazinjas - gan jau kaads zin kur, kaa un pa cik tikt pie cita provaidera. Tas buus aatraak un nesaapiigaak ;)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...