Jump to content

Problēmas ar nVIDIA 6600GT AGP


Galds
 Share

Recommended Posts

Labvakar Bootisti!

 

Tātad manam kompim ir kautkāda problēma ar video karti (nVIDIA 6600GT AGP) tā izpaužas sekojoši: vakar sēžu čabinu kautkādu spēlīti (cs :roll: ) fonā skan winamp ar kautkādu klipu un te pēkšni LABVAKAR! izlec nvidias paziņojums ka videokartei neesot pietiekoša barošana, es tā, nu neko, izslēdzu savu "jurīti" ārā, atvienoju vadus, skatos kas tur notiekās - nekas pēc deguma nesmakoja, uz tausti nekas pārlieku karsts nelikās, barošanas vadi visi normāli ieštepselēti, nu neko, pieslēdzu visu atpakaļ ieslēdzu, viss strādā normāli hmm. Šodien, tikko atnāku no darba ieslēdzu PC nu itkā jau pagaidām viss strādā, taču ielādējoties (kad jau ir melnais ekrāns ar windows emblēmu un apakšā tā skraidošā zaļā līnija) tad pār visu ekrānu vislaik bija tādas baltas švīkas :shock: nu pagaidām nekas slikts nenotiek, taču man šitie joki nepatīk, ir kādi ieteikumi?

Kas pašam nāk prātā, tad domāju moš baroklis iet uz beigām, moš draiveriem kautkas, vai nu tiešām mana gadu vecā videokartīte iet uz beigām (garantija vēl ir 8) ) bet tā arī nezinu ko lai dara.

Tad nu ir kādam bijušas līdzīgas problēmas, idejas ierosinājumi, ko lai dar? gaidīt kamēr kautkas nokūp līdz galam ar negribās..

kompis kā parakstā, OS XP pro, nekādi pulksteņošanas darbi nav veikti.

 

Paldies jau iepriekš, par atbildēm!

 

nja, laikam ar to paldies pārsteidzos, tiešam nevienam nav ko teikt?

Link to comment
Share on other sites

velk uz k-kaadu bezkontaktu. panjem karti izrauj no slota - kontaktus notiiri (ar ko nu kursh tiira - ar papiiru, ar dzeeshgumiju, ar grafiitu) , iespraud atpakalj un skaties tad

Link to comment
Share on other sites

Guest ups

man ir lidziga probza ar club 3d gf6600gt agp 128mb gddr3,izpauzas ta-kamer papildus barosanas vads nav pieslegts kompis strada normali,tiko piesledz kompis uzkaras katras 30 sec.un ta uzkarsanas notiek tikai brovzejot inetu-speles viss kartiba,tiesam nezinu ko iesakt

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...