gReenS Ierakstīts Janvāris 5, 2007 Share Ierakstīts Janvāris 5, 2007 Lieta taada ka nekaads sakars shim ar kompiishiem nav. Ir netaalu no darba eedniica kur apstaaklji kaados viss tiek gatavots un ko zin kaada galja tiek izmantota un vel kaa tiek pasniegts cilveekiem - ne tuvu nav tam kaa jabuut apkalposhanas sfeeraa un kur nu vel ar paartiku. pa virtuvi un eedamtelpu briivi staigaa kakjis - iet kur grib. porciju iekrauj, ja salaati bik paar malu, ar roku vina parvelk pa skjiivja malu taa lai salaati vuutu skjiivii. daksas, nazus mazgaa ieberot blodaa ar uudeni bik putas un ar roku pamaisot uudeni un pagrabinot taas daksas un peec tam ar tikpat putainaam rokaam tiek iemestas plastmasas traukaa. galjas izcelsme - nenosakaama, bet var redzeet kaa vinjas klapee galju un aizdomiigi tumshi sarkana. viss vienaa telpaa - eediena gatavoshana, eediena uzkrausana utt. tak nevar galjas klapeet turpat kur liek skjiivii gatavo porciju. nu karoc apstaaklji zem katras kritikas. kur man griezties lai zinotu par sho gadiijumu un kaada valsts iestaade aizbrauc un paarbauda to uzneemumu vai vinsh atbilst normaam??? domaaju ka vinsh oficiaali kautkaadas parbaudes sanitaaraas nekaaid nevar iziet! paldies!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE BEST Janvāris 5, 2007 Share Janvāris 5, 2007 sodien visiem kaut kadi jautaajumi par edienu viens tiko nezinaja ka pelmenjus vaara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu
Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas
Izveidot jaunu kontu
Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!
Reģistrēt jaunu kontuPierakstīties
Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!
Pierakstīties tagad!