Jump to content

TELE2 bezvadu internets


walder
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Vakar gadījās pabūt vienā birojā, kur meitenes sūdzās par ta, ka jāpārstartē dators 4x dienā, jo pazūd internets.

 

Problēma tāda, ka intensīvi lietojot internetu, tas pazūd ik pēc ~2 stundām. Pazušana izpaužas tanī, ka nevar atvēr nevienu lapu, bet E600 Manager rāda, ka viss štokos un 3G tīkls rukā. Atgūt internetu var pārstartējos datoru. Tas notiek uz diviem datoriem, tāpēc datora vaina tur laikam ņepričom. Varbūt kāds zina kas tur par vainu. Varbūt tur Tele2 apgriež trubu. Nav izmeiģināts variants ar kartes izņemšanu vai tīkla atslēgšanu, jo fiziski to tagad nevaru pameiģināt, bet tas tā pat ir čakars. :evil:

Internets tiek darbināts uz: diviem Portatīvajiem ASUS (dažādi modeļi) + TELE2 (neierobežots trafiks)+Huawei karte.

 

Ja ir idejas, tad lūdzu padalieties info.

Link to comment
Share on other sites

a ko pashi TELE2 par shaadu briinumu saka,ja vinjiem zvana...? Vai tad vinjiem nav jaanodroshina 24/7 tas internets peec idejas bez paarraavumiem - nu kaukaadi jau katram gadaas,bet nu nejau ik peec 2h.. un kaa tas izpauzhas - vai konstanti ik peec 2h norubaas vai arii tikai ja lieto intensiivi? Un jajau raadaas,ka viss OK, bet lapas never mosh caur start/run/cmd paprovee nopingot kaut ko...nez, ko lai veel iesaka:P

Link to comment
Share on other sites

Pašam ir tāds pieslēgums, pirmkārt tur ir tāda lieta ka trafiks ar garantētu ātrumu (1500MB menesī) otra lieta ir Huawei E600 modēms, kuram ir savi niķi katrā konkrētā gadījumā ar kuriem japrot tikt galā.(pagaidām pašam izdodas un viss ripo), lai būtu nepārtraukts interneta seansi.

 

 

P.S ja gribi sīkākas konsultācijas PM

Link to comment
Share on other sites

Varbūt ir sasniegts tas limits 1500 limits, bet šubos, jo tiek lietots tikai interneta lapu atvēršani. Nekas netiek kačats. Pēc šā limita sasniegšanas kaut kādam ātrumam taču jābūt, bet lapas never bez restarta.Šovakar pameiģināšu papingot un atrubīt karti uz pāris sec. Vienkārši bija ienākusi doma galvā, ka ir kaut kāds laika limits uzlikts.

Link to comment
Share on other sites

konkreeti par tele2 neko nezinu, bet man ir LMT iBirojs un tur atkal ir taada lieta, ka parcik portatiivo araa nesleedzu nekad tik aiztaisu un vinsh standby staav tad atverot valjaa tas LMT softs taisa initializing sim card utt un paraada ka kautkas unable un tad ja aizver to softu un atver citreiz aiziet viss ok, bet citreiz liidz tikai restart. Internets iet perfekti, nekad nav bijis ka pazustu vai kas cits. shis manis apraxtiitais ir vieniigais taads prikols kas ja godiigi baigi jau netraucee jo ne vienmeer tas prikols notiek , nezinu katru 10, 20 reizi tik! bet pielauju iespeeju ka kkada kompa viana vai nez no taa ka ilgi stavejis piemeeram kompis standby rezimaa un tas huawei modems vai kas vins tads arii atrubijies :/

Link to comment
Share on other sites

Apskaties vai kas interesants un noderīgs neparādās event viewer'ī.

 

Iemetīšu acis arī viewerī. Thanks

 

 

 

EDIT: Vakar sīkāk papētīju kas un kā. Interets pazudis bija 1.47 h pēc restarta. Pameiģināju ping www.boot.lv -t viss OK, bet lapas reāli vaļā never (meiģināju ar Internet explorer,OPERA). Palaižu delfi un šis pēc 0.5 sec rāda Done un neko nav atradis. E600 Havai manager rāda ka ineta ātrums ir 3.4kb (galīgi s..k). Atrubīju karti no datora un vēlreiz pieslēdzu - nekas nemainās. Uztaisu restart/Log off un pēc tam viss bumbās rukā. Problēmas ar zonu nevajadzētu būt, jo tas ir Čiekurkalnā. Šodien paspīdzināšu to TELE2 menedžeri. What a f..k!

Link to comment
Share on other sites

Hehe,nju jajau pingojas,tad jau nets reaali straadaa,bet kaapeec lapas neveras, to gan gruushi pateikt:) Tad jau vaina droshi vien no Tele2 puses ir, ja jau notiek tas uz vairaakiem aparaatiem...

Peectam tik pastaasti,ko tev Tele2 par to visu lietu pastaastiija,kaut gan shaubos,ka kaut ko jeedziigu tur pateiks...

Link to comment
Share on other sites

Nu jāā, pings ta strādā, bet kapēc regulāri ~ pēc 2h download ātrums pazūt līdz 2-5 kb sec ??????Un palīdz tikai restarts/log off????

Link to comment
Share on other sites

walder, tās mašīnas vienkārši ir pareizi jānokonfigurē, man pašam uz šī paša pieslēguma neta sesijas ilgst tā pa 24h, uz emules un viss ir kārtībā.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...