Jump to content

Provaiders nepilda pienakumus


degviins
 Share

Recommended Posts

Sveiki, Ideja ir tada ka mans provaideris kaut ko nomugjijis un nodedzinajis sev kaut kadu iekartu. Un tagad no ziemassvetku sakuma lidz janvara kaut kadiem datumiem nets ir vienakrshi nekads! normali jabut uz arzemem uploadam 512 kb/s a man ir no 0 - kadi 6, un ideja tada ka shis pat pieprasijumu uz lapu nosutit nevar vienakrhsi nets nelietojams, un latvija nav labak visas lapas viss velkas jo uploads ir samazinats 10x no normala! njemot vera ka netu man tikai uploadam vajag man notada jega nekada esu izbesijies. Liguma rakstits ja provaideris nespej piegadat netu 3 dienas tad nav jamaksa parto vot tagad domaju vai shada situacija jamaksa vai ne. A aizmirsu piebbilst ka es biju spiests ari serveri parvietot no majam citur un maksat papildus naudu tur. Uskatu ka provaideris reali vainigs un ka esu tiesigs nemaksat par decembri un ja janvari nesalabos lidz 4 datumam tad ari par janvari tiesigs esu nemaksat! Maksaju ljoti pieklajigu sumu lai to ta vienakrshi varetu neaizmirst, maksaju 32 ls menesi! Ja kadam ir interese tad provaiders ir Telcobalt no kauguriem!

Link to comment
Share on other sites

Lasi līgumu un domā. Teorētiski, jau tev nets ir, tas nekas, ka sūdīgs. Un līgumā jau droši vien arī nekas nav rakstīts par minimālo garantēto ātrumu, tur dorši vien būs takstīts, ka ātrums būs līdz tik un tik. Tā, ka juridiski viņi iekļaujas līgumā noteiktajās normās. Es jau nezinu, man tikai tā liekas. Un kāpēc tu par šito nezvani provaiderim?

Link to comment
Share on other sites

vinjiem po*uj ir, vinjiem uz vi*u pohuj. Vienreiz piemeram shiem kaut kas nepatika manu ip adresi aprlika uz savu majaslapu aiz navko darit. Reali nets neiet vismaz 5x menesi un esu nosutijis kadus 15 meilus bet uz cik esu atbildi sanjemis? 0. Un vinju ofisa tehnikjim vispar nav nemazaka saprashana ne par ko! Bet A latvija likuma nav rakstits kakas par shito? Nevar tak rakstit lidz 1 MB/s un dod 1 kb/s un teikt ka vis ir normas!

Link to comment
Share on other sites

Es nezvaniju? es zvaniju man pateica ka pastisies sho problemu, nekas nemainijas un pec ziemassvetkiem biju birojaa, un tātad pamatskolā nemācījos gramatiku un tāpēc šādi ķēmojos atieksme tada itka "ko tu te gribi nomanis?" Ne konkreti man pajat esnetaisos maksat. Netaisos maksat! Nets ir vienakrhsi drausmigs tad 2 dienas neiet arzemes tad neiet vispar zvanu shie saka ka piebrauks askatisies es vienakrhsi sho frazi atklausijies esu vienakrhsi saku lai skatas sava gala un tici ne vienmer aiziet pec laika! Neiet jau visiem bet ipashi daudzi upload nelieto! Vienakrshi 3 -5 dienas menesi neta vienakrhsi nav vai karas gljuko zud ip utt. Vienigais atrums ir labs, bet tas nelidzsvaro nerealos traucejumus!

Link to comment
Share on other sites

Saproti njemu sho internetu lai turetu serveri, alternativa ir dsl. Itka tagad varetu atpakalj pieslegt dsl bet es pavasari samaksaju par radio linka uzstadishanu 200 ls un man ir ablomigi kautka, sanak ta ka es vispar par pedejo meslu maksaju 60 ls menesi ja es tagad aizeju vienakrhsi es gribu to parko esu samaksajis un vis!

Link to comment
Share on other sites

Instigater

Nosuutiiju fruktam PM, kas mosh paliidzees, ja kas, tad PTAC paarsuutiis shaada tipa zajavai uz Elektronisko pakalpojumu regulatoru. Nezinu kaa vinjam, bet citiem iet tiiri sakariigi, protams, nevar gribeet dienas viduu P2P megabitos no aarzemeem, bet tas pats webs ar 1 Mbit no aarzemeem diezgan stabili naak, kaareiz tagad pie taada seezju.

Link to comment
Share on other sites

Neiet runa par p2p, iet runa ka man pat nestrada last.fm! tulinj sagatavoshu paris screenus!

 

 

http://outlaw.lv/shit/londona.JPG

http://outlaw.lv/shit/paris.JPG

http://outlaw.lv/shit/sant peterburg.JPG

http://outlaw.lv/shit/riga.JPG

http://outlaw.lv/shit/pings.JPG uz tvnet serevri , ieslegts tikai skype....

 

runa vispar shaja gadijuma nav par download bet par upload, kautgan uz arzemem iet 4x lenak ka liguma un uz latviju 2.5x!

Link to comment
Share on other sites

Ja gribi stabilu internetu, tad ņem no diviem provaideriem vienlaicīgi. Tad būs 100% rezervēšana. Faktiski, ja turi serveri, tad tā arī ir jābūt. Nevienam interneta provaiderim nav tāda aparatūra, kura nevarētu iziet no ierindas. Tavējam ,droši vien, noplīsa kāds nopietns verķis, bet tagad visur ziemassvētku brīvdienas un nevar to verķi dabūt. Faktiski, es Tevi saprotu, jo man pirms kādiem septiņiem gadiem bija līdzīgi. Toreiz vienkārši nebija alternatīvas. Tagad sēžu pie diviem interneta galiem un man pilnīgi pofig, ja viens aiziet ciet.

Link to comment
Share on other sites

Nu serevri esu veiksmigi ielicis datu centra! Bet saproti nojuk ne vienreiz vai paris reizes bet regulari! Nu ir ta ka ir velviens provaiders ja vel tam samaksashu 200 ls pa ievilkshanu, bet ir ta ka vinjiem optika no rigas laikam iet kopa un ja vienam neiet otram ari neiet! Tas ari ta biezhi sagadas!

Link to comment
Share on other sites

Man ineta piegādātājs,kad slēdzu līgumu,gribēju ņemt 4Mb/s ,draudzīgi ieteica,lai ņemot līdz 2Mb/s(divreiz lētāk),jo viņi lūk tehniski nevarot vairāk par 2Mb/s nodrošināt :twisted:

Reāli ir aptuveni 1,6 down un 800 up pa LV,ārzemes vispār max 800 down un 200 up,tas pats nestabils :(

Topika autors varēja pēc tam iepostēt,kā gāja ar uzbraucienu,jo es arī domāju sabļaut uz piegādātāju,līgumā gan protams rakstīts LĪDZ ... Mb/s :(

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...