Jump to content

Problēmas ar Dell 266M


Karla Marla
 Share

Recommended Posts

Labdien! Man ir viens pavecs dell kopmis, kurš sācis taisīt brīnumus, vakar tas pārgāja uz 16 krāsām atslēdza LAN tīkla karti. Šodien mēģināju kaut ko darīt lietas labā, izsktās, ka kaut ko esmu paveicis tikai ar to nevaru lepoties, jo kompis tikai ieslēdzas un tālāk nekas nenotiek, var tikt BIOS tur paskatījos viss vismaz man likās, ka ir kārtībā. Iepriekš mēģnāju kaut ko darīt BIOS, bet tad notika tas, ka dators tālak nestrādāja - operētājsistēma. Ko tagad varētu darīt lietas labā, lai kaut ko novērstu? Jau iepriekš pateicot par padomiem!

Link to comment
Share on other sites

Īsti nevar saprats tavu probēmu (apraksti visu sīkāk).

 

Ieteikt varu - uztaisi BIOS defaultus (SET BIOS DEFAULTS) un apraksti, kas notiek tālāk.

Link to comment
Share on other sites

Karla Marla

Lieta tāda, ka dators pārgājis uz 16 krāsu sistēmu, lai gan iepriekš gāja pat ar 16-bit, tad tas uzrāda, ka lan tīkla karte ir atvienota un cd rom arī neuzrād, lai gan bios tas ir itkā pieslēgts, kad ieslēdz kopmi tad tas sāk atrast visādas detaļas, "meklē un instalē softus" tam ko viņš ir uzracis. Papriekšu gribētu uzzznāt kā tik galā ar krāsām lai būtu 16-bit, kompim nav video kartes tikai integrētā, un pievienot lan tīkla karti un pieslēgt cd. Paldies par padomiem!

Link to comment
Share on other sites

Samierinies, tas ir parasta lieta vecam notam, kad nojūdzas mātes plate. Pamēģini pāršut biosu, atjaunot default softa konfigurāciju no instalācijas diska, ja nekas nepalīdz, vari mēgināt to lūzni pārdot kādam brendu cienītajam, kurš uzskata ka veca lietota tehnika ir labāka par jauno nebrendīgo.

Link to comment
Share on other sites

Karla Marla

tad nākamais jautājums kā no tā var izvilkt derīgo informāciju, jo tagad jau tas tikai piestartējas un tik meklē visu laiku kaut ko, bet ikonas un start līnija neparādas, kā tad var izdabūt kaut ko laukā?

Link to comment
Share on other sites

Izņem cieto disku, pieliec pāreju uz standarta IDE kābeli, pārkopē datus, kur gribi ar citu PC, ja tas ir pa grūtu, dodies uz jebkuru normālu servisu un tur tev to izdarīs

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...