Jump to content

TV antena


Dusk
 Share

Recommended Posts

Lai cik tas nebūtu dīvaini, man mājās saplīsa abiem TV antenas ligzdas - vienam vispār izlūza tas štekerītis un otram izlūza tā adatiņa pa vidu, gribēju uzzināt vai nav iespējams pieslēgt antenu pie Audio/Video ligzdāt - 3 sarkani un 3 dzelteni štekeri - Out, In un vai vispār ir iespējams nomainīt to antenas kārbiņu un tās izmaksas.

Link to comment
Share on other sites

Pa taisno pie audio un video ieejām pieslēgt antenu nav nekādas jegas. Antena ir jāslēdz tur kur tā bija pieslēgta. Var protams nomainīt visu augstfrekvences bloku, bet tas galalīgi nav vajadzīgs. Parasti var vienkārši pielodēt jaunu ligzdu, vai arī restaurēt veco. Ja pats nezini, aiz kura gala jātura lodāmurs, tad pasauc meistaru, lai viņš salabo tās ligzdas. Ja rokas aug no īstās vietas, tad darbu var veikt pats. TV, kuriem netiek pie augstfrekvences bloka, vajag šo bloku izlodēt no plates un veikt remontu. Vislabāk pielodēt jaunu ligzdu, bet var jau arī piekombinēt ligzdu no kāda veca donora televizora.

Link to comment
Share on other sites

Pilnībā piekrītu abiem atbilžu autoriem - TV antenu pie video ieejām klāt nedabūsi, toties pārlodēt ligzdu ir pāris minūšu jautājums. Pats reiz biju videomaģim neveiksmīgi izlauzis antenas ieeju, bet tā kā rokas +/- taisnas, piecpadsmit minūtēs (iesakitot izjaukšanu/salikšanu) maģis tika pie jaunas ligzdas. Ja pašam nepatīk/nemāki krāmēties ar elektroniku, aizstiep līdz jebkuram TV/radio remontam - par pāris Ls pārlodēs.

Link to comment
Share on other sites

Nav par ko. Varam slēgt?

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...