Jump to content

Kādus mobilos lietojam?


 Share


Recommended Posts

Just now, Athlons teica:

kas laika gaitā noved pie vadiņa vai lizdas izļurkāšanās

Lai mūsdienu trubas dzīves laikā (2 gadi?) izļurkātos ligzda ... kā tā truba ir jālieto. Nu nevajag mēģināt pie skarta slēgt 😁

Pirms 3 minūtēm , Athlons teica:

varētu aizmirst trubu uzlādēt

Biezpiens jāēd.🤣

 

Skaidrs jau, ka dēlītis strādā tikai tad, kad truba ir virsū. Ok, es vēl varētu piekrist šādam risinājumam, jo štengri ņemot liela daļa jau lādētājus ārā no tīkla nerauj, tā kā no enerģijas patēriņa viedokļa nekas nemainās. Bet efektīgie manageri jau neapstājas. Vajag metra attālumā. Murgs.

Jā, par EM lauku dziļi nospļauties, es astroloģiskos žurnālus nelasu. 😁

 

Link to comment
Share on other sites

Neapšaubāmi bezvadu lādēšana ir nākotne un tikpat neapšaubāmi ērta.

Neparvelt telefonus šobrīd jau pārdod bez lādekļiem, jo tie vnk vairs nav nepieciešami.

Link to comment
Share on other sites

Par to bezvadu lādēšanu man būtu gan cits jautājums? Cik veselīgi ir tas pašai ierīcei (baterijai), ka to piemēram, visu laiku uzliek un noņem no tā aparāta.. var kāds izstāstīt?

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Stasss said:

Par to bezvadu lādēšanu man būtu gan cits jautājums? Cik veselīgi ir tas pašai ierīcei (baterijai), ka to piemēram, visu laiku uzliek un noņem no tā aparāta.. var kāds izstāstīt?

+ vēl pie šā jautājuma var pievienot arī jautājumu par to cik veselīgas ir ātrās uzlādes, par kurām daudzi tā fano.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 37 minūtēm , rubb teica:

+ vēl pie šā jautājuma var pievienot arī jautājumu par to cik veselīgas ir ātrās uzlādes, par kurām daudzi tā fano.

var jau izslēgt funkciju ātrā uzlāde!

Link to comment
Share on other sites

Jautajums nebija vai var izslēgt, bet par ko citu ;)

Link to comment
Share on other sites

Man Galaxy A3 2016 pa nepilniem 4 gadiem izļurkājās tā ligzda. USB-C konstrukcija ir nedaudz robustāka kā micro USB, tāpēc varētu kalpot ilgāk. Tiesa, to A3 regulāri spraudelēju mašīnā un uz motocikla. Vibrācija noteikti paātrināja procesu.

Beigās nācās izlīdzēties ar papīra klipsi. Bilde jau te bijusi, bet iemetīšu vēlreiz.

DSC_0004.thumb.jpg.36d14dad0d3069668e81aec2b4a4810d.jpg

Link to comment
Share on other sites

Vai tad ar to motocikletu braucot vajadzīga navigācija? Ar viņu tālāk par ciema robežu nevarēja aizbraukt bez kārtējā remonta..😁

Link to comment
Share on other sites

Pirms 1 minūtes , M@R$$ teica:

 

Man likās ka A sērija vispār nav lietojama.

 

Kāpēc?

Ja A3 ar saviem izmēriem būtu turpināts attīstīt, vēl joprojām to sēriju lietotu.

Labots - Stasss
Link to comment
Share on other sites

Pirms 9 minūtēm , Stasss teica:

Vai tad ar to motocikletu braucot vajadzīga navigācija? Ar viņu tālāk par ciema robežu nevarēja aizbraukt bez kārtējā remonta..

Bilde no TET piedzīvojumiem. 700km divās dienās pa grants ceļiem un viegliem bezceļiem tikai ar 1 atteikumu - jānomaina aizdedzes kondensators. :D 

Citādi divas vasaras ikdienā nomizoju ar viņu uz darbu, 5k km pa sezonu bez lielām problēmām. Uz ceļa paliku divreiz. Abas sava tizluma pēc. :D

 

Pirms 10 minūtēm , M@R$$ teica:

Man likās ka A sērija vispār nav lietojama.Varbūt kļūdos...

Ja neskaita pārāk mazo RAM, viss pārējais ir ļoti ok par to cenu. Galvenais, kādēļ turējos tik ilgi pie viņa ir nelielais izmērs.

Spēlēs dabīgi ka dzenāt nevar, kamera ar tik der kko prastu uzbildēt bet pamata saziņas funkcijas un navigāciju pilda ļoti labi.

 

Link to comment
Share on other sites

kaut_kaads

Par tēmu!

 

  • Neliels foto samsung-galaxy-note9-1.jpg
  • Ražotājs - Samsung 
  • Modelis - Galaxy Note 9, 8/512gb
  • Cik ilgi lietojat - Kopš augusta 2019
  • Atsauksmes -

     

    [*]Links uz aparāta speceni iekš GSMarena.com - Šeit specene.

    • Plusi - Atbilstošs lielums, labi iederas plaukstā, kuras ir diezgan palielas. Irbulis noder, kad bildē vai kaut kamā uz ekrāna precīzi jāatzīmē, jāapvelk kaut kas. Ļoti pierasts pirkstu nospiedumu lasītājs aizmugurē, kā arī "acu" skeneris tiek bieži lietots atbloķēšanā. 
    • Mīnusi - Bez vāciņa nav iespējams noturēt rokā, bet tākā bez viņa nestaigāju, tad īsti problēma tā nav. 
    • Baterijas darbības laiks pie vidējas noslodzes - Principā ja ļoti nelieto pa dienu, tikai parunā un drusku kaut ko paskatās tad 2 dienas varētu izvilkt, bet uz nakti tāpat tiek uzmests uz bezvadu lādētāja vienalga cik procentu palicis. 

 

  • Brīvās pārdomas - Telefons ar jau pieklājīgu vecumu, zinot mūsdienu tehnoloģiju attīstības tendences, bet joprojām viss apmierina, gan ātrdarbība, gan visas vajadzības tiek izpildītas, tāpēc cik jau nu tiks spēts, tas tiks uzturēts lietošanas kārtībā. Laiciņu atpakaļ, stulbuma pēc tika sabojāts mikrofons iepūšot tajā par daudz kompresora gaisa (nedariet tā), vienkārši bija putekļains un likās ka nopūtīs lieko putekli, bet mikrofons tika neatgriezeniski sabojāts, bet nomainot oriģināldetaļu par 20e viss atkal labi. Tuvākā nākotnē droši vien prasītos nomainīt akumulatoru, bet pagaidām tas nav nepieciešams, funkcionē labi, vienreiz tikai aukstumā ar velo minoties biki sajaucās %. Kopumā vislabākais viedtelefons kāds personīgi pašam ir bijis, un ar 512gb iekšējo atmiņas apjomu pietiks kamēr vien telefons būs lietojams!

Link to comment
Share on other sites

Pēteris Kažoks
On 1/30/2021 at 12:57 PM, aiko99 said:

Nesen nolēmu telefonu nomainīt, mans Huawei P20 jau likās morāli novecojis. Visādi citādi ļoti labs aparāts, pilnībā apmierināja manas vajadzības. Flagmanim 800eur tērēties pat nedomāju, tādēļ, izskatot dažādus apskatus youtube izdomāju paņemt Realme 7.

 Un pāris dienas palietojot ļoti nožēloju savu izvēli :( Baigais draņķis īstenībā, kas nav pat savu 186eur vērts. Korpuss no plastmasas, diezgan masīvs salīdzinoši. Ekrāns tīri sajūtu ziņā kaut kāds plastmasīgs liekas, nepatīkams, arī noņemot komplektā pievienoto aizsargplēvi. Skaņa kaut kāda čerkstoša un pretīga, gan jau pateicoties korpusa uzbūves materiāliem. Kamera vienkārši drausmīga, kā parastā, par platleņķi pat nerunājot... No plusiem varu pieminēt to ka ļoti autonoms aparāts ar saviem 5000mAh, man 2 dienām točna pietika atliektiem galiem. Spēles baigi nespēlēju, tādēļ neko komentēt nevarēšu. Tad nu beigās nolēmu notirgot to sūduci un atgriezties pie pārbaudītām vērtībām.

 Paņēmu pēdējo no Huawei modeļiem kas atbalsta Google servisus Nova 5T Huawei vs Realme  un nu jau pāris dienas staigāju pilnīgi ar dzīvi un telefonu apmierināts un priecīgs, ļoti patīkams un skaists budžeta aparāts ar nesliktu kameru :)

Ja gadijuma izdoma tikt no realme 7 vala iespejams butu ieinteresets iepirkt tiri dēl pubg gaming

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
INTRASERVERNET

Neliels foto -

 

Ražotājs - Samsung

 

Modelis - Note 20 Ultra 5G

 

Cik ilgi lietojat - Bez dazham dienam varetu teikt, ka menesi.

 

Atsauksmes - Lai saprastu atsauksmes kontekstu jaizlasa pirmam kartam plusi un minusi, bet isuma - Samsung Galaxy Note 20 Ultra ir varetu teikt idela ierice. Bet diemzhel lai cik iespaidigi butu ar Snapdragon procesoru veiktspeja, bet datu ietilpiba 128Gb tomer neraisa prieku.

 

Plusi - Es pieminesu svarigakos, kas piesaistija manu uzmanibu. Protams, nekas iespaidigs, bet musu laikam atbilstoshas prasibas no premiju klases ierices. Stereo skalruni. Es nespeju sevi iedomaties pariet uz ierici kurai butu mono skalrunis, lai cik iespaidiga butu specifikacija. Runajot par ekranu, es biju samera skeptisks un nedomaju, ka bus manami, par ko cilveki ta sajusma, 120Hz ekrans. Jaa tas ir taa verts. Nezinu cik jutam ir starp 90Hz un 60Hz, bet 120Hz pret 60Hz ir verts atstat FHD rezolucija. Pie UI es velos pieminet, ka Samsung "jaunais" UI ir sasoditi patikams, ka nav velme pec Nova vai kada cita Launcher. Ir shis tas ko veletos mainit, bet ir loti ok.

 

Mīnusi - Lai ari USA ir "veiksmigo" regionu vidu, kas sanjem ierici ar Snapdragon Chipsetu, bet standarta komplektacija ir 128Gb ietilpiba. Protams var ielikt MicroSD karti, bet nebus ta veiktspeja, ka ar lielaku iebuveto atminju.

Velos vel pieminet, 5G USA variants nestradas jo lielaka dalja Eiropas tiek izmantots Band N78.

Interesanti, ka jau seit jautaju par Smart Call ari tas nestrada, iemesls iespejams USA firmware ir atspejota tada iespeja vai nestrada ar Non USA sim karti. Ka ari RCS nestrada dirmzhel ar Samsung Messages.

 

Baterijas darbības laiks pie vidējas noslodzes -

 

Gandriz pilnas divas dienas. Otras dienas vakara, pa nakti tiek pielikts ladet.

 

Links uz aparāta speceni iekš GSMarena.com -

 

https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_note20_ultra_5g-10261.php

 

 

d78644d9293936034743acf11c185c2b.jpg

 

Sent from my SM-N986U1 using Tapatalk

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 55 minūtēm , INTRASERVERNET teica:

5G USA variants nestradas

Kāpēc pirki USA variantu?

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Nemaz nav noslepums. Es ilgaku laiku skatijos uz Note 20 Ultra. Nenoliegshu, ka intereses vadits ielukojos cik ir cena par jaunu USA modeli. Un ar visu piegadi, importa nodokli cena sanaca stipri letak ka no eiropas vai UK uz vietas perkot / EUR720. Ja kads vel velas ar Snapdragon tad ieteikru njemt kinas versiju SM-N9860, ir 5G atbalsts un ir 256Gb ietilpiba.

Link to comment
Share on other sites

Kazarms

Neliels foto - Xiaomi Mi 10T Lite 5G MORE PICTURES

 

Ražotājs - Xiaomi

 

Modelis - Mi 10T Lite

 

Cik ilgi lietojat -Vairaak kaa meenesi

 

Atsauksmes - Labs telefons par labu cenu. Visas viedtaalrunja pamatfunkcijas pilda godam, baterija tur fantastiski.

 

Plusi -  Pirmkaart jau liela baterijas ietilpiiba, kas pie manas lietoshanas tur 3 dienas. Ekraans labas kvalitaates, UI diezgan lietojams. Nostrades kvalitaate laba, skan skalji

 

Mīnusi - Tiiri subjektiivi ekraans par lielu. Meedz uzbaazties ar miilestiibu par uzkopshanu. Iebuuveetaa atminja vareetu buut lielaaka, ekraans viegli cuukaajaas.

 

Baterijas darbības laiks pie vidējas noslodzes - Triis darba dienas ar vismaz 1h sarunu dienaa un 2h screentime.

 

Links uz aparāta speceni iekš GSMarena.com - https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_10t_lite_5g-10480.php

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Xiaomi Mi A3

https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_a3-9769.php

tā kā XA2 pēc kautiņa ar grīdu kļuva visnotaļ nesakarīgs, jau pāris mēneši lietoju ķīnieti...

Plusi:

 - nav pārāk liels... nu ir liels, bet proporcijas 19.5:9 pada to lietojamu

 - svaigākais Androīds - var uzlikt dajebkādu aplikāciju, ko vajag, un lielāka daļa no tām tiek regulāri apdeitota...

- stipri laba kamera (vispār tās tur ir trīs) šajā cenu kategorijā...

- mini jack... 

Mīnusi:

 - tomēr liels :mrgreen:

 - Androīds - vajadzīga pacietība un zināms laiciņš, lai sabakstītu tā, ka nerauj uz augšu no tās OS... (zinu, ka esmu īpatnis ar īpašām vajadzībām...) - MS launcher izrādās ir štelle...

- stikla korpusa aizmugure... nepagāja ne pāris nedēļas, kad glaunais korpuss neizturēja cīņā ar betona grīdu... manis pēc tur varēja būt lēta plastmasa, būtu nesalīdzināmi ilgmūžīgāk...

Labots - Athlons
Link to comment
Share on other sites

1 stundu atpakaļ, Athlons teica:

korpuss neizturēja cīņā ar betona grīdu...

tāpēc ir izdomāti silikona aizsargvāciņi

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 7 minūtēm , ivo teica:

silikona aizsargvāciņi

yes... vienīgi nejūtu mīlestību pret silikonu... :spiteful:

te vairāk filozofija par to, vai vērts tērēt tādu materiālu korpusam, ja jau tas jāsargā no apkārtējās vides ietekmes... pēc dažu gadu lietošanas, kad izmetīšu to trubu laukā, būs pilnīgi vienalga, vai tas korpuss vesels, vai nē... ikdienā tāpat neredz zem vāciņa...

jā, tagad lietoju šādu: https://nillkin.lv/xiaomi/mi/a3-macini-vacini/melns-2794

pirms nopirku, bija ar domu, lai nesaplīst, tagad ar domu, lai neredz, ka saplīsis... :biggrin:

p.s. jau trešajai trubai man nilkin vāciņš, dikti ērti lietošanā...

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Mielestapa

Kā novērots, visādus vāciņus un aizsargstikliņus bieži vien lieto tā dēvēto pret putekļiem, mitrumu un triecieniem aizsargāto telefonu īpašnieki. Atdevu sencim veco Samsung Xcover, otrā dienā bija vāciņi un aizsargstikls uzlīmēts. Brālēns staigā ar ķieģelīgu CAT telefonu, kas arī aplīmēts ar aizsargstiklu un ietūcīts robustā gumijas bamperī, kas to ķieģeli vizuāli padara vēl lielāku.

Link to comment
Share on other sites

Kamēr bija podziņnieki, protams, vāciņus nelietoju (tiesa, pirmo Motorola, Siemens un arī pāris Nokijas nēsāju maciņā pie jostas). Tagad nevienam modelim pie jostas karināmus maciņus neesmu redzējis, bet vāciņus gan momentā pērku kopā ar glaudāmo  - nu kā var vispār lietot bez, ja vienmēr kabatā kopā ar atslēgu saišķi un kas tik vēl tur reizēm nav :biggrin:.

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

Long John

Jau sen lietoju šāda tipa dabīgās ādas vāciņus bez lielā  (un gana biezā) plastmasas ieliktņa. Reāli aizsargā gan no triecieniem, gan noskrāpēšanas un nav tik biezi.   

Note-8-maks-2g.jpg

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Jaunais 12-tais sifons bez pro kopā ar oriģinālo apple vāciņu. Nekādus stiklus uz ekrāna nelīmēju, jo galu galā stikls ir drošs pret skrāpējumiem. Un kā šķiru neieredzu virināmos vāciņus, kur katru reizi lai lietotu telefonu tas sūda vāciņš jāatver. Tikai un vienīgi t.s. bamperi

Link to comment
Share on other sites

Nez, es nekādus vāciņus nelietoju un plēves nelīmēju, un nekas tiem telefoniem nenotiek, pa zemi ar nemētāju.

 

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

Atkarīgs no lietotāja un paradumiem. Jebkuru stiklu var sasist un saskrāpēt. Ekrāna plēves nekad neesmu lietojis, pāris mazas švīkas netraucē lietot viedtālruni. Mainu viedtālruni reizi divos gados, protams, ir gadījies sasist stiklu, bet nav liela sāpe, ja nepērk dārgu iekārtu. Un vienmēr pērku iepriekšējo gadu flagmani par saldu cenu.

Labots - MasteR's
Link to comment
Share on other sites

pirms 3 stundām , MasteR's teica:

Atkarīgs no lietotāja un paradumiem.

Precīzi! Es tomēr telefonu uzmanu un nelieku piemēram atslēdznieka instrumentu kastē, kopā ar vīlēm un urbjiem :D

Labots - ivo
Link to comment
Share on other sites

Tāpēc jau rakstīju, nākamais :) Pirkšu, tiklīdz būs pieejams pie operatora.

Link to comment
Share on other sites

2021.09.2. , 17:42, aoma teica:

nākamais

Sev bedri raksi ar viņu? Jebac kas par lāpstu... Tev kabatas maz ir tik lielas tai planšetei?

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Pieļauju, ka bedri man izraks sieva, ja pēc paspēlēšanās perioda neatdošu to viņai, :D

bet tā kā telefons man biežāk kaut kur nosviests, nevis kabatā, kāpēc ne.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

shadow118
2021.09.3. , 20:19, Stasss teica:

Jebac kas par lāpstu... Tev kabatas maz ir tik lielas tai planšetei?

Paskatījos spec... un man likās, ka mans Poco X3 NFC ir lāpsta :D tā nokia vispār ceturtdaļ kilogramu sver

Link to comment
Share on other sites

2021.09.3. , 20:19, Stasss teica:

Jebac kas par lāpstu...

Paga paga, būs tev vairāk to gadiņu un redze paliks sūdīgāka, pašam nāksies pāriet uz lāpstu, lai nebūtu brilles katru reizi jāliek, lai telefonā ieskatītos

Link to comment
Share on other sites

  • rubb locked this tēmaa
Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...