Jump to content

x1300 pro nefuričit


katobe
 Share

Recommended Posts

Nesen iegādāju jaunāku kompi,līdz šim bija P3 1.3ghz,512ram,ge force4 64mb.Tagat celeronD 2.8Ghz,MSI mātene,512 ram,radeon x1300pro 256mb,128bit PCI-E.Nu vot bet šitais radeons man negrib strādāt kā vajadzētu.Uz veco kompi battlefield1942,ms combat fs3,ms flight simulator2004 un vēl dažas labas gāja labi uz min iestatījumiem.Bet uz jauno dzelzi šamās visas rausta grafiku pat uz min uzstādījumiem.Uzliku jaunākos catalyst draiverus,pakruķiju setingus gan šā gan tā,bet rezultāta nav.Varbūt biosā ko pakruķit?Varbūt mātene negrib sadzīvot ar to radeonu? Help!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

CeleronD nav domāts spēlēm, pavājš tam. DirectX nav problēmu, visi apdeiti ir uzlikti, nav meģināts uzlauzt WGA utml, spelēs laikā var pielikt roku pie VGA, CPU radiātora, nejūtot lielu karstumu, ja atbilde ir nē ir jānomaina dzese attiecīgajam komponentam

Link to comment
Share on other sites

Nu neesmu jau tik liels dunduks,kā izskatās.Dx ir ,draiveri pārlikti.Video kartei tempratūra ar ap26 grādiem.Neiet pat tādas pavecākas spēles kam video prasīts 32ram un procis 600mhz.Pajemšu no čoma geforce uzlikšu un tad skatīšos kas ir.ja bū ok,tad radeonu uz shopu atpakaļ!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...