Jump to content

Win32 & win64


Guest jojojojo
 Share

Recommended Posts

Chaw... Gribētu uzzināt tādu lietu, nesen skolaa draugs izstāstīja ka uliekot Windows xp 64 AMD iet ātrāk ar viskaut ko.... Bet gribētu uzzināt vai ja es uzlikšu Windows 64 tad man iet visas spēles piemēram COunter-Strike un Tildes birojs un Windows offis un tādas lietas.... Jeb Windows 64 varbuut neko nemaina tikai patrina???

 

Mans kompis:

AMD Athlon 64 3200+2,0

RAM: 1gb

HDD: 200gb

Video: ATI Radeon 256mb

 

Paldies ;)

Link to comment
Share on other sites

kapec tad mees visi seezham win32? tapec ka uz win64 nedarbojas vairakas programmas, biezhi vien ir gruuti atrast driverus.....

Link to comment
Share on other sites

raivix2006

8) kompis teu gandriz kaa mans man ari bija uzlikts tas 64 bit windows tikai saka glucciit vinss a speeles iet labaak vismaz man taa likaas bet protams nejau visas iet ar tildi man bij arii cakars par ofisu nezinu nelietoju taadu nav vajadziiba..

Link to comment
Share on other sites

Tiklīdz parādīsies 64 bitīgs softs, tad arī "viss" ies ātrāk. Dzelzis bez programmatūras nav lietojams. Dzelzis ar OS jau var sākt tikt lietots, ja ir APLIKĀCIJAS. Ja aplikācijas nav rakstītas uz 64bit xp (tevis vajadzīgās CS un Tilde nav), tad var teikt, kad jēgas no tā OS nav nekāds, ja nu vienīgi gribi kalkulatoru spēcīgi izmantot. Windows Vista arī ir 64bit atbalsts. Gaidi... tur būs daudz lielāks programmatūru atbalsts, patiesībā, pēc laika jau būs tikai 64bit softi ;)

Link to comment
Share on other sites

da gandriiz viss iet uz 64-bit windows`a.. Tilde 2005 arii korekti straadaa.. tikai vajag uzlikt jauninaajumus visus... i nekaadu probleemu.

 

a softs un draiveri 64bit windowsam ir pilns....

 

to Lapelis.. varbuut taapeec, ka visiem veel nav 64bit prochi un licence 64bit windows ?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...