Jump to content

x1300pro agp


redex
 Share

Recommended Posts

x1300pro agp kartiit , saakumaa biju tiiri apmierinaats , tachu paaris dienu laikaa pnoveeroju nepatiikamu paraadiibu - speelee stabiili 100fps , bet peekshni nokriit uz ~10 un atpakalj uz 100 paarbaudiiju visu soft , it kaa viss ir kaartiibaa. Uz kartes pie agp izejas atradu melnu chipinju ar gumijas uzliimi pa virsu , pieliku pirkstu un apdedzinaajos , cik noprotu tas ir agp tilts , vinsh ir jaadzesee ? kkur kko esmu dzirdeejis par shamaa karsshanu kas noved pie nepatiikamaam paraadiibaam , es pareizi noprotu?

Link to comment
Share on other sites

Ja čipam virsū ir termogumija, iespējams, ka kāds neliels radiatoriņš tur savulaik ir bijis. Rūpīgi izpēti tuvāko apkārtni (tāds alumīnija gabals nokrītot uz mātes dēļa var izraisīt lielas nepatikšanas) un mēģini noskaidrot, kur radiators palicis. Ja atrast neizdodas, vari pats sameklēt un uzlīmēt citu radiatoru.

Link to comment
Share on other sites

novacu , tagat pastaastiet , ja es nopleesiishu to rozaa meeslinju nost un uzliimeeshu tur radiatorinju , garantija man nespiid?

esmu noleemis liimeet radiatoru , zem taas uzliimes ir daudzi daudz maziitinji verkjiishi , taatad liimet lielu radiatoru pa virsu visai gumijaj jeb mazu pulkjiiti tikai tur kur taas gumijas nav?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...