Jump to content

Microlab X10-D


Guest digger
 Share

Recommended Posts

Ir doma iegaadaaties sho preci - Microlab X10-D.

 

Gribeetos uzzinaat, kaadas atsauksmes ir pa vinju. Vai vinju ir veers pirkt, vai tomeer padomaat kko citu (~140Ls jaaiekljaujas) ?

Vajag optimaalaako variantu prieksh elektroniskaas muuzikas klausiishanaas (dnb, techno, club..) un filmaam protams. Speeles gan nespeeleeju, bet dvd filmas skatoties 5.1 nodereetu :-)

Link to comment
Share on other sites

Ja grib apkrauties ar švakiem skaļruņiem un skatīties filmas, tad jau var pirkt. Spriežot pēc tehniskajiem parametriem šai iekārtai pašvaki ar trokšņu līmeni. Mūziku vajag klausīties uz kvalitatīvām stereo tumbām. Tad nevajadzēs nekādus subus un skaņa arī būs nesalīdzināmi kvalitatīvāka. Tās ir muļķības, ka katram mūzikas stilam vajag speciālas tumbas. Vajag labu akustiku un tā varēs atskaņot jebkuru mūzikas stilu, bet kam tu to ieskaidrosi, ja panesusies mode uz lētajām mikrotumbām un subiem.

Link to comment
Share on other sites

redzi, didzi - pa 140ls nekaads labais resiivers + tieshaam labas tumbas nesanaak.. a pa to naudu videejus piikstuljus un jaudiigu subu gan var nopirkt.. un skanja buus ieguuta vajadziigaa, ja tendence uz club, dance utt.utjp.. tur taa saals.. protams varam ieteikt visaadus risinaajumus, bet vispirms jaasaprot, ka ir jaaiekljaujas kaut kaadaas naudinjaas un tikai tad spriedeleet par kvalitaati un citaam lietaam..

Link to comment
Share on other sites

zin raimiit, ja ljoti grib tad var visu. vajag tikai pacietiibu!

es ar pilnigi jaunam RRR gridiniecem un lietotu Denon pastiprinātaju ieklavos tieshi 160ls.

Link to comment
Share on other sites

Guest digger

nu par 140 Ls vairaak nevaru izdot.

Taatad veelreiz jautaaju - vai taas microlab tumbas ir veerts pirkt, vai tomeer vareesiet ieteikt ko labaaku ? :-? Neko super uuber krutu man galiigi nevajag :-)

Link to comment
Share on other sites

Nav sliktas kvalitātes, aizej uz veikalu tās paklausīties, ja patiks var ņemt, ja vajag tieši 5.1 skaņu, otrs variants Microlab Solo 3(ļlabas kvalitātes un jaudīgas stereo tumbas) pa ap 43 Ls un lietots divkanālu stereo pastiprinātajs

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...