Jump to content

Sony NW-A3000V 20GB HDD Walkman-kas vinjam vedera?


Guest nneo
 Share

Recommended Posts

nē,nu šitais aparāts nav pats sliktākais,turklāt tāda apjoma aparātu lētāk nedabūsi.

Link to comment
Share on other sites

ieteiktu aiziet uz kādu veikalu un palūgt paklausīties,tad sapratīsi,kas un kā.Bet labāk jau uzreiz līdzi nākošās austiņas nomainīt.

Link to comment
Share on other sites

Diemžēl cik pats esmu saskāries ar Sony MP3 pleijeriem, tad viņi ir vienkārši nožēlojami. Atvainojos, protams, tiem pleijeru īpašniekiem kam varbūt gadījušies kādi īpaši kvalitatīvi Sony ražojumi, taču pamatā 3 lētā gala (cik nu lēts Sony var būt - 70Ls) Sony walkman'i ir mani pilnībā atradinājuši no Sony tehnikas - skan pagalam sūdīgi, turklāt vēl nevar dziemsas iedzīt pleijerī bez tā smirdīgā diskā nākošā konvertora palīdzības, plus vēl tehnikai tuvu pie 100Ls ir USB 1.1 - tas liekas normāli? :?

Link to comment
Share on other sites

nu jā, man ar' tāds ir. Nu skaņa ar līdzi nākošajā ausīm nu nav ko laba, pamēģināju uz vecā player'a (samsung yp-55) nu izklausījās labāk. Ar jauno firmware kkas labāks ir (calendar, clock) bet tā jau bremze :( Tas connect player kas vajadzīgs lai mūziku dzītu iekšā ir polnākais hlams, brīžiem neņem dažas dziesmas kam ID3 tagi, bet tas gadās pagalam reti. Visbiežāk programma vienkārši aizverās ar zīmi send don't send :( BEt par 120ls (es pa tik pirku) 20gb atrast šaubos ka var. Korpuss arī nav no labākajiem, aizmugurējais vāciņš pēc kritiena neturās kā vajag (vienā malā ~1mm sprauga). Ātri skrāpējās (pat neticami ātri. Labāk būtu ņēmis kko no Creative, vai Apple, neņēmu jo finanses neļāva, bet par 20gb ir jaju tīri ok. TIkai jāatrod handsfree un vāciņš. :wink: Aizmirsu pateikt man šķiet bikiņ smags (salīdzinot ar piem. Ipod Mini :mrgreen:)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...