Jump to content

GoDaddy hostings


das killa
 Share

Recommended Posts

Tātad ir vēlme uztaisīt izklaides rakstura portālu priekš amerikašām, līdz ar to sāku interesēties par hostingu, ko viņi piedāvā aiz ezera. Pēc sponsorētām saitēm nonācu pie šāda:

 

https://www.godaddy.com/gdshop/hosting/shar...dr=&ci=5652

 

5 GB Space

250 GB Transfer

 

2mēneši: ~8$

 

Nav mazliet par foršu? Es te maksāju 10ls par 0.5gb space mēnesī. Kur ir āķis? Kādam ar šo hostingu ir bijusi pieredze?

Link to comment
Share on other sites

Tā summa nav tik liela, lai tev pašam nepaņemt un neizmēģināt. Pēc tam arī varēsi padalīties ar jauniegūto informāciju. :)

Link to comment
Share on other sites

Ir bijusi pieredze! Lietoju! Šajā piedāvājumā manuprāt bij kaukādas 15 datubāzes iekļautas arī! Vienīgas, kas man šķiet nav (varbūt kļudos) e-pasts, par to jāpiemaksā atsevišķi.

 

Vēl kas bij pozitīvi, kļūstot par viņu klientu un reģistrējot domēna vārdu (piem. com) pa 9$, nākamie domēni tikai par 2 $.

 

Un vēl visādi brīnumi un sīkumi, kuros nav laika iebraukt, bet viss strādā labi! Laba dns pārvaldes sistēma, viss automātiski (ar nic.lv nesalīdzināt)

 

Ā vēl kas mani pārsteidza, piereģistrējot domēnu un pasūtot hostingu, aptuveni 3 stundu laikā jau tava lapa ir pieejama online, diezgan operatīvi viss tur notiek!

Link to comment
Share on other sites

Esmu izmantojis godaddy hostingu. Nekaadu triku tur nav. vieniigi salidzinoshi leens trafiks ar eiropu, kaa arii kad lielaakus failus no turienes caur http vajadzeeja dabuut, biezhi vienkarshi konekcija tika aprauta. tapec arii atteicaamies no vinju pakalpojumiem. Kaa arii iekljauti tika 500 mailboxi, bet katrs max 10mb liels, un viens max 25mb, kas muus arii ne iipashi apmierinaaja.

tagad pargajaam uz 1und1 maksaajam 9,99eur meenesii un mums ir virtuaalais izdalitais serveris ar privaato IP un ar 10GB vietu un 300GB/men. trafiku. un Plesk/Virtuozzo konfiguracijas paneli.

Link to comment
Share on other sites

lietoju jau vairākus gadus, ļoti labs serviss, var atrast arī lētāk, bet tas arī attiecīgi atbildīs cenai! Protams, ātrums ar Eiropu nav nekāds dižais, bet amerikaškām būs tieši laikā. Iesaku!!!

Link to comment
Share on other sites

das killa

Paldies par atsauksmēm!

 

Nav īpašas vēlmes vēl ko lētāku meklēt (jo šis jau izskatās pēc sviestmaizes). Traffic cerams nesaskries milzīgs, tad jau būs OK!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...