Jump to content

Atsauksmes par tk.lv


Guest RiharDC
 Share

Recommended Posts

Nesleedzies. Biju piesleedzies, peec tam kad atsleedzos peec 3 meen saaka naakt veestules par paraadu 3 meeneshu apjomaa par laiku kuraa neizmantoju un nevaru pieraadiit ka man nebija internets, vinji nevar pieraadiit ka bija. Liigums vinjiem galiigi kreiss, karoch izgaaju caur ptac, tur paliidzeeja, tagad eju caur sabiedrisko pakalpojumu reguleeshanas komisiju, jo vinji tagad jau grib 300ls. Kad man atnaaca pa pastu veestule no pateereetaaju reguleeshanas komisijas, atklaajaas, ka ptac vienlaiciigi bija skatiijis 3 lietas pret Tekalatu un visaas lietaas bija atziits ka tk paarkaapj savas pilnvaras un sleedz lietotaaju tiesiibu ierobezhojoshu liigumu kursh peec buutiibas ir tipveida un sanaak ka vinjiem nav nekaadi pienaakumi ir tikai tiesiibas. Manaa gadiijumaa internets biezhaak nebija nekaa bija taapeec atsleedzos, peec 3 meeneshu ilgas sarakstes atklaajaas ka nevareeju atsleegties jo liigums bija nosleegts kaut kaadas akcijas laikaa par kuru man sleegshanas briidii netika pazinjots.

Tagad kad meegjinju sazinaaties ar firmu un meegjinaat atrisinaat konfliktu nesuudzot vinjus tiesaa par manu datu izpaushanu kreditreform (liigumaa bija punkts ka nedriikst dot manus datus) un par shantaazhu (ja jau liigums tika atziits par speekaa neesoshu uz kaada pamata mani driiksteeja shantazheet), bet kad piezvanu vinjiem visi speciaalisti jau ilgstoshi atrodas komandeejumaa/atvaljinaajuma whatewa...

Vienvaardsakot ljevaks ar kuru nevajag ielaisties, jo ja es buutu zinaajis ka deelj viena shaada liiguma man tiks chakareeta dziive gada garumaa nebuutu parakstiijis...

Link to comment
Share on other sites

Es lietoju. Nu jau kādus 10 mēnešus. Nav nekādas problēmas bijušas -> nesūdzos.

Inets iet. Ātrums pārsvarā atbilst tam, kas līgumā, reizēm pat ātrāk, atkarībā, kas otrā galā. Nu reizumis iebremzē, bet kurš tad reizumis neiebremzē. Ievilka par brīvu, bet tad tik tiešām viņi kaut ko pukstēja par nekādu akciju un ka jābūt abonentam gadu vai divus, es neatceros. Katrā ziņā, šito vajag noskaidrot. Citādāk pieslēgšana būtu ~15Ls.

Adresi dod, kādu paprasa - statisko, DHCP vai virtuālo statisko. Bet piesienās pie MAC. Nu kam tā ir problēma, kam nav... ;)

Link to comment
Share on other sites

Zhuljiks

Kādā veidā tu tur cīnies ar šamējiem? Visi protestētāji grupiņā sametušies vai katrs pa sevi? Moš es arī varu piemesties klāt? Man šamējie vienu lieku rēķinu izrakstījuši jau pēc atslēgšanās un atsakās anulēt. 10Ls dēļ negribās skaidīt pa visiem ptac'iem un ņemties.

 

RiharDC

Ja iespējams, labāk slēdzies pie kāda cita provaidera. Tekalatam ir lielas problēmas ar klientu apkalpošanu, par pašu pieslēguma kvalitāti sūdzību ir mazāk, taču gadās, ka kādu dienu vai divas 3 mēnešu periodā neta nav.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Lietoju vairakus gadus. Miera-Zirnju ielas rajons.

 

Pec ligums atrums 1-2 Mbit/sek.

I-nets samera stabils. Gada laikaa videji 2 dienas nav interneta. Domaju, ka ir ok.

 

Realais atrums pa Latviju ap 1.7 Mbiti/sek (ieskaitot DC++).

Speles pa Latviju ok (pings ap 30 ms uz CounterStrike Serveriem).

 

Problemas ir ar arzemju I-netu. Kachajot pa WEB Browseri vel ok - ap 750 Kbit/sek, bet P2P (emule, DC++, Trorrents) galiigi svaki uz arzemju serveriem: maksimums 130 Kbiti/sek. Laikam uzlikushi ierobezhojumus.

 

Secinajums: ja kachaa pa Latviju un serfo pa arzemem (bet nekachaa filmas no arzemeem), tad vari njemt.

Te bus SpeedTesti: post-1638-1170749017_thumb.jpgpost-1638-1170749025_thumb.jpg

 

 

Pats taisos mainiit provideri uz pronets.lv. Vinji pa lidzigu cenu sola pa Latviju stipri lielaakus atrumus. Un uz arzemeem arii.

Labots - ufo95
Link to comment
Share on other sites

Šeit bija bezjēdzīgs citāts, pie tam ar bildi iekšā.

 

 

Njus pie proneta gan tef neieteiktu piesleegties , januvieniigi gribi galvassapes pusgada laikaa nets nafbijis normaals nedeeljas divas , vieteejais veel ok bet arzemju vakaros peec seshiem pings 150 un uz augshu..

URL=http://www.speedtest.net]82896543.png[/url]

Labots - ADEX
Link to comment
Share on other sites

Es arī neieteiktu sasieties ar šo kantori! Darbā arī aizgājām no viņiem - regulāri uz neprognozējamu laiku pazda tīkls, regulāri bija bremze, kad ātrums brouzējot bija ~2-5kB/s. Kad slēdzāmies nost vspār bija cirks - sāka sūtīt rēķinus par to laiku, kad mēs jau šos neizmantojām (bija jau mēnesi iepriekš aizsūtīti visi brīdinājui par līguma pārtraukšanu), uz telefonu nesazvanāmi...

 

Un tas viss biznesa klientiem, kas gan būs jāizcieš mājas lietotājam?

Link to comment
Share on other sites

lodzinjsh

hm, kkad sen atpakaļ bija man problēmas ar šamiem, tāt jau ļoti ilgi nav nekādu problēmu. Klientu serviss arī labs.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Mārtiņš Lūsis

Kāds šī brīža klients var izteikt savas domas par Tekalat? Man vienkārši Baltkom ievilka mājā optisko kabeli, un piedāvā Digitālo TV + 15 Mb/s internetu, kuru nodrošināšot Tekalat.

 

P.S. Šobrīd lietoju Lattelecom MDSL 5 Mb/s.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...