Jump to content

Kādas domas + un - par to ka keisu ietilpina mazajā ledusska


Guest Damn_KiLL
 Share

Recommended Posts

Iisumaa runaajot apnicis troksnis no cooleriem...otrais AMD 2400 nedaudz pa daudz karst(ja buutu coolaax vareetu veel paklokot)...nabaga R9800 arii vaaraas(negribas vinju nobeidzinaat) un arii + vareeetu veel uzklokot...buutiibaa gribeetos dziirdeet +,- par sho un sava veida pienjemamus ieteikumus tnx jau tagad tauta...

Link to comment
Share on other sites

vaajpraata murgi ...

 

redz ja paseedeetu ilgaak ar alus pudeli rokaas un piedomaatu pie shiis idejas ...

tad pat skatoties uz alu saprastu ka suudi ir ... viss kas ir nosaciiti zem +15C neglaabjami izsauc kondensaata rashanos ....

.... mmmm kas var buut labaaks kaa norasojusi als pudele ....

 

taakaa ideja ir nerealizeejama  

aizmirsti ...

 

Pohas... un stulbas domas, bet ja kompi ievieto hermetiski slegtaa kastee, tad ar tas kondensaats rastos? Varbuut vari apgaismot kaa isti tas kondensaats rodas?

Link to comment
Share on other sites

eubet taču - shēmu var pārklāt ar LAKU:)!!!!

 

Gjeniaala ideja. Es tikai nesaprotu, kaadeelj visas sheemas jau no ruupniicas nenaak taadas (taadas paardomas mani paarnjeema, kad meeginaaju iesleegtaa piislii tiikleni iespraust un uzmetu un video kartes... BLJURPS pamatiigs, bet par laimi neko nenosvilinaaju).

Link to comment
Share on other sites

Guest KEPKE

Tāpēc, lai tajā brīdī, kad tās sasilst, varētu vadīt siltumu uz āru, nevis zem lakas kārtas izcepties un ar saldu smaržu (nu kā jau lakai) nosvilt.

Link to comment
Share on other sites

aizmirsti. Kaut arī tā verķa nosaukums ir ledusskapis, tas ir paredzēts tikai un vienīgi temperatūras uzturēšanai. Lieta strādā pie nelieliem siltuma zudumiem.

 

Cita lieta ir saldētava. Jāskatās, lai saldēšanas jauda būtu lielāka par kompja izdalīto siltumu. Protams, no kondensāta varam izvairīties, nodrošinot hermētiskas telpas ar niecīgu gaisa mitrumu (sāls visās malās).

Link to comment
Share on other sites

Guest KEPKE

Bet, ja godīgi tad, kā piemēram Krievijā, šādi projekti ir izstrādāti simtiem, bet tā kā man ir slinkums lasīt visus garos tekstus.... tad to ko no bildēm atceros, tad viss itkā strādājis, nu vismaz nedēļu.

Link to comment
Share on other sites

Guest Andritis

varoni pameeggini paarklaat kaut kaadu tiikleni vai skanuu karti ar laku peec tam pastaasti kas tur sanaaca . Vareetu pat ar otinnu saziimeet virsuu kaut ko :D !!!

Link to comment
Share on other sites

shēmas klāt ar laku ir senuveca metode - kuģu un militārajā tehnikā noteikti. - atkar;ibā cik daudz siltumu aizturēs tā plānā lakas kārtiņa - ka'jums šķiet? - otrkārt - jareiz ledusskap[ī - saldētavā:) - tad tur jau iekšā var uztaisīt gaisa virpuli - lai propelleri dzesē to nolakoto plāteni - un šī dzisīs uz nebēdu!

Link to comment
Share on other sites

Guest SunSeeker

Ja ledusskapis jauns, tipo ar ventilaaciju, tad man domaat ielikt jau vareetu, tikai ja jaanjem aaraa, tad gan norasos kaa alus pudele. :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

nee... nu es gribeetu redzeet sho te izgudrojumu (:

varbuut te veel kaads izdomaas, kaa var apklusinaat reaktiivo dzineeju, nu, piemeeram, boingiem?

Veciit, kad tu shito lietu uzmeistarosi, tad tev saaks riebt tas, ka tavs ledusskapis duuc... vinjam tachu ar motors ik pa briidim straadaa (:

Link to comment
Share on other sites

Guest buttons

elementaari vatson, maati ieseedini silikonaa. un dat baaz kur gribi vinju. tikai detaljaam ar kustiigaam daljaam jaabuut aaraa, pim hdd. taas var vienkaarshi sasalt

Link to comment
Share on other sites

elementaari vatson' date=' maati ieseedini silikonaa. un dat baaz kur gribi vinju. tikai detaljaam ar kustiigaam daljaam jaabuut aaraa, pim hdd. taas var vienkaarshi sasalt[/quote']

 

hadd var arī ietuntuļot porolonā, lai šim siltāk - lai turas uz saviem 20 grādiem:) - tad iegūstās arī klusums (nu, ja hdd paliek saldētavā, nevis ārā:)

Link to comment
Share on other sites

Guest Damn_KiLL

Nu ir taa ka tagad risinaas dazas domas par sho lietu,bet nu redzees kaa buus...vareetu jau arii water coolingu tikai nu aukstaaku v-karti un dizo klusumu jau neieguushu...nee nu ja izvaac visus coolerus un taa tad jau...nu nez ar to uudeni arii taa ir kaa ir:(nez nez gaidam ieteikumus(naudas makonis jau arii nav neizsmeljams)

Link to comment
Share on other sites

Guest dead_addict

TAm dexteram kam radas doma par to ledusskapi ej gulet un labak kompi atdod man! Dators vapshe pie kaut kadiem 0 gradiem pec celsija sak glukot! Ta ka labak pats sevi vari iebazst ledusskapi!

Link to comment
Share on other sites

Guest Jazz

Skatos, cilvēkiem fantāzija labi strādā :)

 

Man kompi stāv 2 HDD blakus, 1 zem otra, nežēkīgi karsa! (nu kā jau parasti keisiem tur zem CD-ROMI'iem paredzētas vietas) Flopiju izravēju ārā kā nevajadzīgu (Athlon @ 1.53GHz WinXP viss ar CD notiekās) Pie PCI slotiem, kur 5 no 6 ir brīvi, norāvu aizsargdzelzīšus un piestiķēju vienu veņķiku no aizvēsturiska IBM - lai rukā! Pūš netieši uz tiem HDD - IDE vadi bik traucē (pa īsu, izskatās kā džungļos, dabūnu DVD-ROM raut nost, jo bail, ka kautkas var saplīst) Pa flopiju caurumu, teorētiski "karstajam" gaisam jānāk ārā - ar roku maz jūt, bet kad pieliek šķiltavas liesmu - tā liek manīt par izejošā gaisa plūsmu. Galvenais, ka abi HDD DAUDZ vēsāki ir palikuši!

Link to comment
Share on other sites

Guest Damn_KiLL

Nee nu iisteniibaa to var iistenot tikai liela nonjemshanaas ar termiskajaam fignjaam un tur viens kauko teica gudriitis ka pc saakot gljukot pie 0 graadiem:DD Zini ko tu maz zini cik i ledusskapii:))iisteniibaa tur ir bishkinj siltaax

Link to comment
Share on other sites

hrenzin cik bezjēdžiga si doma!!!

 

bed trusku jau var papļāpat:

 

2 VIL - pareizi - kompis ledusskapī ne, bet saldētavā, jo vajag jaudu, galuhalā ap300W siltuma jāizvada....

 

2.kārt - sāls vai sazinkas - kādu maisu nopērc no tiem kas taisa stiklpaķešu logus - paketēs ber iekšā granulas kas uzsūc mitrumu. vai arī nolako plāteni. un kondensāts nekaitēs.

 

3. - saldētavai kompresors rūks vienā gabalaā! - tad vainu stacionāro saldētavu - ar kompresoru blakusistabā (vecmāmuļas guļamistabā:) - un siltumatdeves radiatoru pie sienas:) - vai taml....

 

4. - murgs! - kas tai prātā nenotiek?! - prāts ir gatavs uz VISU!!! - kadas tik domas nespēj apgremot....

Link to comment
Share on other sites

taas granulas vispaar sauc par silikogeelu.

man pasam maisinjs staav ar vinju.

un pirms lietosanas vinjs ir pliitii jaaizkaltee.

tad vinjam mitruma uzsuuksanas speeja ir taada ka vinjs liip pie miklaam rokaam

forsa sajuuta.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...