Jump to content

Help par Termorelejiem!


Red
 Share

Recommended Posts

Vajadzīgs termorelejs, kas noslēdz elektrisko ķēdi pie noteiktas temperatūras, piem 30C. un viņu vajag iemontēt zem 2atm. spiediena ūdenī.... Pēc manām domām - kaut kāda bimetālu komponente varētu būt... Izgoogleeju Latvijas veikalus, neko tamlīdzīgu nevarēja atrast... :( Kaads nemaak pateikt, kur tādus varētu dabūt un kādās cenās? P.S - Ja kāds specs ir, kas var uztaisīt, lai piesakās uz priv.

Link to comment
Share on other sites

Tev iespējams vajag šo.

 

Šī mikrenīte ir programējama un spēj strādāt arī kā Stand alone termostats. (nu attiecīgi vajadzēs kādu releju vai kaut ko tādu, jo šis ir tikai intelektuāls sensors). Cena šitam verķim ir ~2 līdz 3 Ls - nu var paskatīties šitos digitālos termo sensorus DS1820 ar laikam varēja darbināt kā stand alone termostatu un arī vēl ir daudz dažādu citu firmu ražojumu -izvēlies pats. Protams vajadzēs bišku piestrādāt un pēc vadu pielodēšanas apliet ar epoksīdu - vai kaut kā savādāk nohermetizēt bleķa kājiņas (nu loģiski mikrenes korpusa lielāko daļu atstāt neskartu, lai inerce būtu mazāka)

 

Tikai rēķini, ka mērāmais temperatūras diapazons Celsija skalā ir no -55 līdz +125 - te ir jāizvērtē absolūtās temperatūras kādām sensors tiks pakļauts un kāds ir nepieciešamais mērīšanas diapazons)

 

Nopirkt var latgalītē, kā arī šeit.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...