Jump to content

Bilzhu editeeshana (izgrieshana)


Dundurs
 Share

Recommended Posts

Probleema sekojosha man ir SE K510i telefons un es tajaa gribeeju ielikt paaris bildes, nejau vienkaarshi, bet korigeetas. Es to visu dariiju ar programmatuuru, kas naaca liidzi telefonam. Tur bija taada iespeeja kaa image editor. Programaa darbojas taa, ka tu panjem kaadu bildi un tev paraadaaas raamis, kuraa tu vari ievietot vienalga kaadu dalju no bildes. Raamis ir telefona ekraana lieluma, bet probleema ir taada, ka man telefonam ir 128x160 izskirtspeeja, un programma es arii noraadu savu telefonu. Bet rezultaataa man telefonaa bilde ir ljoti graudaina, slikta kvalitaate. Paskatos pie Informaacijas, a tur rakstiis 176x220 pixelji, bilde laikam suudiiga jo vinjai naakas samazinaaties lai tiktu visaa ekraanaa.

:arrow: taatad mekleeju alternatiivu prograamu, kas man ljaus dabuut bildi uz tiem 128x160 pixeljiem.

P.S. Neiesakiet nekaadus parastos photo resizerus, kaa jau mineeju vajag lai buutu taada funkcija kaa raamis, kuraa to bildi iedabuut.

Link to comment
Share on other sites

Guest martc

klausies, jo izkirtspeeja lielaaka jo labaak, bet tas taa, jo Tu runaa tikai par IZMEERU! panjem normaalas kvalitaates biudi vispirms.

Link to comment
Share on other sites

kaapeec neieteikt foto editeeshanas riikus... uzvelc selection vajadziigajos xy / novieto uz jebkuru bildes dalju / crop un save....

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...