Jump to content

Peec filmas pazuud skanja


Raimiic
 Share

Recommended Posts

Labas dienas forumaa.. atkal naakas saskarties ar probleemu, kas man liekas diivaina un taadaalj ar vienkaarshaam metodeem neatrisinaama.

Taa kaa Win. paarinstaleet nav pa praatam, tad veershos pie Jums.

Probleema - peec filmas noskatiishanaas pazuud skanja (tikai filmaam, mp3 etc., bet windowiskaas paliek, tobish error skanjas un citu trokshnju pazushana nenotiek).

Kas jau ir dariits - saakumaa jaamin, ka pirmo reizi probleemu noveerst (iislaiciigi) izdevaas ar "roolback driver" veikshanu pie audio kartes opcijaam, bet veelreiz noskatoties kaadu filminju skanja pazuda atkal un tad arii tas vairs neliidzeeja.. Otrs - tika paarlikti skanjas draiveri pa jaunu, nonesti visi kodeki un sainstaleets viss pa jaunu - probleema atrisinaajaas uz kaadaam 3 filminjaam, peec tam atkal viss apklusa un ZoomPlayer izmet erroru - "problem with sound driver..." (vai kaut kaa taa).

Peec restarta viss atkal straadaa, var noskatiities kaadus divus triis videofailus (reizeem vienu) un tad atkal skanja pazuud.

Uz mp3 nav proveets, jo tas ir draudzenes PC un tur reti kad skan muzons, a tagad vinja skataas vienu peec otras taas "Moja prekrasnaja Njanja" seerijas un gandriiz peec katras naakas paarstarteet kompi..

 

Jautaajums - vai tas vareetu buut kaads viiruss, vai arii dzelziska vaina? vai tomeer kaut kur dziljaak jaaieliem driveros/kodekos un tos jaasalabo? Vai arii... (juusu variants)!

Link to comment
Share on other sites

Baigais Janka

Nu, tātad, mp3 kodeks varētu čakarēties. Var paprovēt nonest iekš kodekiem, tad ar rokām izlingot viņa failus laukā (l3codecx.ax, l3codeca.acm), tad kodeku pārinstalēt - vēlams kādu parbaudītu vētrtību, tipa, klasisko Fraunhoferi kauču.

Link to comment
Share on other sites

A tas nevareetu buut kaads viiruss? Jo shodien ienaacaas zinjas, ka esu kaads ceturtais, kam taa ir uz doto briidi.. a par to mp3 - filmaam itkaa nevajadzeetu ciest no mp3 driveru liikuma.. vai arii es kaut ko tur veel neesu liidz galam sapratis?!

To driveru paarlikshanu vakaraa atkaartoshu peec pamaaciibas, bet ja nu kaads veel ar to ir izslimojis, tad droshi padalaas ar pieredzi ;)

Link to comment
Share on other sites

Diivaini, man kaiminjam tieshi tas pats pagaashnedeelj paraadiijaas.

Vinsh visu laiku dabuu paarlikt draiverus.

Man spriedums: viiruss.

Link to comment
Share on other sites

Neesmu vienigais, kuram ir tada problema :( Kaspersky 6 uzrada, ka ir riskware RootShell Running process C:\WINDOWS\System32\svchost.exe. Kaspersky to neizdzesh, bet tikai identifice. Parakos google un atradu sho!

http://64.233.183.104/search?q=cache:JkUPB...lv&ct=clnk&cd=1

Dzeki iesaka risinajumu:

http://forumz.tomshardware.com/software/Ne...pict231924.html

 

Solution:

Download Windows Worms Door Cleaner

 

http://www.firewallleaktester.com/tools/wwdc.exe

 

and close all ports, many of u should get ur problems fixed with it

 

Nokacaju Windows Worms Door Cleaner, aizveru portus, bet vienalga skana pazud. Nekad neesmu lietojis Windows Xp + SP2 ar visiem pedejiem apdeitiem, bet laikam naksies to darit. Agrak tads fufelis nenotika, izlidzejos ar pliku XP un tvarstiju parastus Trojas zirdzinjus un tarpus :x Damn virus :evil:

 

Raimiic, kads draudzenei XP? Vai ar visiem apdeitiem, vai ari golijs ka jaundzimushais? :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Polarbear, draudzenei ir XP, bet bez updeitiem (veel nav bijushi vajadziigi). Vakaraa paporveeshu arii tavus ieteikumus, ja paliidzees, tad noteikti uzraktiishu iisu reportinju, ja nu noder kaadam..

Un paldies par linkiem, googlee mekleeju jau, bet neizsmadzenjojot iistos atsleegas vaardus, taa arii paliku tukshaa.

Link to comment
Share on other sites

Nav par ko! Bet vai tev tas nostradaja? Manam pc joprojam turpina pazust skanja, lai ari izdariju ka tie chomi ieteica :(

Link to comment
Share on other sites

Baigais Janka

...a par to mp3 - filmaam itkaa nevajadzeetu ciest no mp3 driveru liikuma.. vai arii es kaut ko tur veel neesu liidz galam sapratis?!

 

Par vīrusu - ko tur prasīt, notestē :)

A par mp3 - kā tad Tu domā, filmas skaņu viņš bez mp3 kodeka līdzdalības atskaņo vai :) Tā ka var ciest, un kā vēl. Nu, protams, teoretizējot - skaņa jau var būt arī citā kodekā, bet lielākā daļa tomēr uz mp3 vien ir.

Link to comment
Share on other sites

Vakar uzinstaleju Windows XP ar Service Pack 2 un visiem apdeitiem. Kaspersky tagad neatrod RootsHell, kas rubija ara skanju. Iespejams, ka XP firewall blokje tas zarazas ieklushanu kompii.

Mans ieteiktais risinajums - XP+SP2+apdeiti+Xp firewall

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...