Jump to content

Webserveris


degviins
 Share

Recommended Posts

Ir tada lieta ka lietoju apache 22 un vinsh katram pieprasijumam uz serveri starte jaunu deamonu. Tas izskatas shitadi! Un delj ta karas spelju serveris, kuram nepietiek procesora jaudas neskatoties uz to ka idle cipars paliek pari, Domaju ka iskaidrojums ir taja ka procesors var apstradat vienlaicigi tik vienu servicu tadelj kamer shis apstrada visus httpd servisus un nonak lidz hlds_amd servicam paiet ilgs laiks un serveris karas! Tatad es gribeju uzzinat vai nevar kautka panakt ka visas darbibas apacis veido viena servica vai ari nomainit uz kadu citu webserveri kursh visas darbibas veic viena servica! Es domaju ka tie kas ir nedaudz saskarushies ar shadu problemu, sapratis manu kjibeli!

 

 

353ffff.JPG

Link to comment
Share on other sites

A kas lauž paaugstināt sava spēļu servera prioritāti? Ak jā, tas, ko tu gribi ir aprakstīts apache manuālī. http://httpd.apache.org/docs/2.2/ . Kā paaugstināt tava spēļu servera prioritāti ir rakstīts tavas Operētājsistēmas manuālī.

Link to comment
Share on other sites

OMFG! Degviins - varbūt beidzot kaut ko PAMĀCIES! IBIO admins atradies. Nevaino Apache pie savu roku liekuma! 14 httpd procesi ir daudz? Tu laikam joko... Pat PII spēj pavilkt pāris simtus bez bremzes. Spriežot pēc screenshota - kodu nepieciešams steidzami optimizet, jo resursus rij nevis apache bet mysql, kas norāda uz neoptimizētu datu bāzi (resursi, tabulas, indeksi) un līku PHP kodu. Taisno rokas pirms prasi ziedojumus.

Link to comment
Share on other sites

Nu jus esat akli vai ka, tur skaidri redzams ka servera prioritate ir palielinata! MZM, tev sen papurnu vajag iedot ka maz neliekas, tu jau zaje*al te di*st! 14 citi procesi ir ljoti daudz, jo ja butu 1 tad spelju severi procesors apstradatu 7x vairak ka tagad! Ja tu nefiga nejedz no web serveriem turi muti ciet, uz ta mysql datubazhu izmers ir simtos megabaitu, un ja tu ieslistu verga outlawa un citas lapas kas piemanis hostejas pastities cik tautas online tad vispar turetu muti ciet, bet tev jau ka tik padi*st

Link to comment
Share on other sites

Guest ADEX

degviins!

 

Izlasi manu parakstu!

 

Izlasīji? Tad lasi tālāk.

Tā kā Tu acīmredzot piederi pie otrās daļas, tad esi tik labs un iemācies vismaz izjust pateicību par visu, ko kāds no pirmās daļas Tavā vietā ir izdarījis.

 

Ja Tu pat uz to neesi spējīgs, tad Tev uz šejieni.

Link to comment
Share on other sites

ja nav noslēpums cik reizes tu esi apache manuāli izlasījis?

man liekas pat aci nēsi uzmetis

kas tu pa adminu ja nevari pat manuāli izlasīt?

tici man tur ir atbilde uz tavu jautājumu

domā kāds tavā vietā lasīs manuāli....

Link to comment
Share on other sites

Boot.lv mekletajs atrod visu tikai ne to ko vajag, bet tad kad vairs nevajag un mekle kko citu atd gan atrod! Un gogle visa infa angliski, bet es nezinu tik labi angleni!

 

Psc es nesaprotu ja kads zin kads cipars jamaina taja httpd faila vaitad nevar pateikt? Gabals norkritis, es perosnigi ja nevienam neko neatsaku ja es zinu! Piemanim droshi var versies pec palidzibas pa skaype un daudzi t fdara un ja es zinu es pasaku nevis saku gudri izrunāties un telot umnjiku, ja es nezinu tad ta ari pasaku! JA kads man tagad piemeram pateiks ka atrisinat manu problemu, un ja akds pectam veidos kada fopruma atdu pashu postu e staksh pateikshu nav jau zhel, bet jusu domashanas veids tizls!

Link to comment
Share on other sites

Zato tagad lapu lade ieksha 5 min!

 

 

Vajag kautka visas apache darbibas sagrust viena procesa nevis ljaut vienlaicigi vienam lietotajam datus apstradat!

Link to comment
Share on other sites

degviins - ar savu lamerismu labāk nebūtu lielījies. outlaw - 1500 lietotāju. Normālās sistēmās lietotāju ir kudī vairāk (Oink - 500'000 ir norma).

 

Un lai nu kurš te par web serveru darbību runātu... Vispirms uzzini kā darbojas procesu prioritāšu dalīšana *NIX sistēmās, ko tas reāli nozīmē, kā darbojas Apache, MySQL utml. Protams, no tā tavs pirmais pentiums ātrāk nestrādās, jo pat PIII lielāko daļu laiku pie šādas slodzes skrietu ar 0.0 slodzi.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...