Jump to content

lathost.lv


lvmxk
 Share

Recommended Posts

Lathost.lv pieregjistreeju domeenu un hostinga plaanu uz diviem meeneshiem, sanjeemu reekjinu un to atmaksaaju. Tagad ir pagaajushas 7njas dienas un neesmu sanjeemis nekaada veida informaaciju no vinju puses. Vai kaads luudzu vareetu man izstaastiit, kas ar sho uznjeemumu notiek, un vai man veel ir ceriibas sanjemt pasuutiito pakalpojumu?

Link to comment
Share on other sites

Par to jau kaut kur lasiiju, bet likaas ka viss ir beidzies, katraa zinjaa tas neataisno vinjus no neatbildeeshanas uz e-pastiem un telefona nummur aneeksisteeshanas. Sajuuta taada, kad tas kantoris grasaas aizveerties.

Link to comment
Share on other sites

Kontakti

Tālrunis (+371) 5 888 888

E-pasts info@lathost.lv

 

arii lapa straadaa.... laikam jau atgriezushies...

Link to comment
Share on other sites

Motorcraft

Cauri ir ar viņiem. Pakalpojumu kvalitāte krasi pasliktinājusies kopš serveri ir atpakaļ no Policijas. Uz epastiem viņi vispār neatbild by default.

Link to comment
Share on other sites

Un kaadas buutu reaalaakaas iespeejas ar vinjiem sazinaaties un noskaidrot izveidojushaas situaacijas taalaako virziibu.

Link to comment
Share on other sites

mana sadarbību ar lathost beidzās 3 nedēļās ... kad šiem serveri/us konfiscēja - visi mani dati ar galiem, visi pasūtījumi, visi rēķini, backups protams nebija ...

 

tajā pat dienā nospļāvos un visu atjaunoju citur ...

 

KO TEV DARĪT ? zvanīt, iet uz šo adresi ... ko citu ... pa meilu šie defaultā neatlbild, ja vien vēstules tēma nav par to ka tu esi šiem parādā jeb gribi pārskaitīt vēl naudu un nevari kontu atrast ...

Link to comment
Share on other sites

visi te muld par e-pasta neatbildēšanām utt....

 

īstenībā meklēju hostētāju pirms kāda pusgad,a viņi svētdienas vakarā pat man uz pastu atbildēja. nu bet tagad varbūt laiki mainījušies...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

huh, čomam vienu saitu uzlikām tur pa lēto hostingu, gļukoja jau pirmajā nedēļā..

bet nez, pagaidām nav atliecies, vēl turamies pie jamā.

Link to comment
Share on other sites

Guest white_mag

uzliku 2 saitus uz vinjiem pirms savaaca policija, kad dabuuja atpakalj saiti gljukoja, datubaazes arii, tagad ir viss oki, vinji pashi sakaarotoja visu un atvainojaas par neertiibaam, + menesis par abiem saitiem nav jamaksaa - kaa kompensaacija, tagad tur arii tresho saitu uzliku , telefons eksistee un uz e-pastiem atbild bez probleemaam ...... veel pagajusho nedeelj ar vinjiem sazvaniijos lai paskataas kas notiek ar phpmyadmin vienaa saitaa jo no web profila nevareeja ieiet, atsuutija citu linku pa kurieni var ieiet, probleemu nav un nesuudzos.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...