Jump to content

Mdsl Ip Adrešu Aprites Problēma Vai Kas Cits?


Guest Darkheart
 Share

Recommended Posts

Vakar ap ~16.00 man mājās pazuda i-nets (MDSL). "Limited or no connectivity" rāda uz abiem kompjiem, saslēgti ar switchu. Visi vadi saslēgti, switch un MDSL modems ieslēgti. Izmēģināju laikam visu: kompju pārstartēšana, modema izslēgšana/ieslēgšana uz ~2h, tīkla kartes pārinstalēšana, LAN konekcijas atslēgšana/pieslēgšana. Pa nakti kompji bija izslēgti, bet no rīta nekādas pozitīvas izmaiņas.

Vakar vakarā biju zvanījis uz Apollo. Šie neko gudru nevarēja pateikt, jo viņiem neesot konekcijas ar manu tīkla karti. Teica, lai izslēdzot modemu uz 8 stundām - tad it kā nomainīšoties IP adreses. Nu ko, tagad modems mājās stāv izslēgts. Kad būšu mājās, tad jau būs pagājušas vairāk kā 8 stundas - redzēsim, kas būs.

Vai nevienam nav bijušas līdzīgas problēmas? Vai tiešām tā MDSL IP adrešu maiņa ir tik riebīgi sarežģīts process un nekā labāka par 8 stundu ilgu gaidīšanu nevaru darīt?! :(

Link to comment
Share on other sites

Guest Darkheart
neesi pārslēdzi pakalpojumu uz Lattelecom mājas komplektu?

 

Nē, nekādas izmaiņas šo pakalpojumu ziņā. Arī kompjos neko jaunu instalējis neesmu, pat konfigurācijā nekā mainījis neesmu.

Link to comment
Share on other sites

Ir tā gadījies. Un pēdējā laikā baigi bieži. Nu man tāpat divi datori caur switch. Parasti Mdsl iedod tikai vienam dat. IP,bet otram nē. Un ja viņiem zvana, tad adbild, ka nodrošina IP tikai vienam datoram.

Link to comment
Share on other sites

Man pēdējā laikā tieši pēc 8 stundam atslēdzas internets, bet kad pārstartē datoru, tad atkal var 8 stundas strādāt internetā un atkal atslēdzas.

 

Kāpēc tā?

Link to comment
Share on other sites

Guest Bumba

Ta ir apollo vaina , ja ta notiek kadam zvaniet uz palidziibas dienestu un sakiet lai ''nomet'' telefona liniju uz kura ir tas majas dsl. man bija 2 reizes , pirmo reizi makaronus man karinaja uz ausiim , bet pec 5 stundaam piezvanija un atvainojaas ka tas gljuks tipa bija ka res uzliku SP2, bet kad 2 reizi es zvaniju uzreiz teicu ka ta bija, tie nometa-resetoja liinijuu un viss stradaja pec 5 min!

Link to comment
Share on other sites

Guest EXimo

Man ir tā:

Ja saslēdz abus pc pie huba, katram iedod savu IP utt. Beeet peec ~ pusotras stundas vienmeer vienam PC (manam)aiziet nets galīgi ciet a otram ir viss ok(laptopam)..

Pēctam parasti netu nevar normāli dabūt atpakaļ (vienīgi iebootojoties ar knopix live cd kkaa nets atdzīvojas tomēr)

Tāpēc vairs nemēģinu saslēgt 2 pc pie neta :roll:

 

aaa un protams ir arī gadijušās šīs sāpīgās IP maiņas, kad jāsēž visa nakts bez neta :-|

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...