Jump to content

No System Disc Or Disc Error


Patriot
 Share

Recommended Posts

Slēdzu iekšā datoru, tad tāda klikšķoša skaņa un mirgo teksts "no system disc or disc error"!!!!! Pusi dienas visādi izmēģinājos atgriezt kompi pie dzīvības, nobijos ne pa jokam. Izrāvu ide kabeli, izrāvu power kabeli, da visu gandrīz izrāvu un saspraudu atpakaļ līdz beidzot viss aizgāja!! Vai tas nozīmē, ka mans cietais disks mirst nost??

Link to comment
Share on other sites

Gatervecis

Diskete = standarkļūda... vēl var gadīties ka uzlikts, ka vispirms būtojas no CD un tur stāv kāds mūzikas disks iekšā vai kaut kā tā.... bet vai tagad , kad kompis iet, viss ir savās iepriekšējās vietās, vai kaut ko tomēr atrubiji?

Link to comment
Share on other sites

Nea, nebija ne diska, ne disketes! Un es jau sen BIOSā esu nodefinējis hdd kā primāro bootablo divaisu, lai ātrāk dators startētos. Njā, ir bijuši gadījumi, kad diskete aizmirsta kompī un jams mēģina boototies un nekā, tad kkādu tekstu izmeta, konkrēti kādu, to gan precīzi neatceros

Link to comment
Share on other sites

Ja ir aizmirsta diskete, tad ir: «Non-System Disk or Disk Error». Ja kā boot disks nejauši ir uzlikts nebūtojams flash, tad ir «Partition entry has been damaged».

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...