Jump to content

Bios Update


Guest pc-modotajs
 Share

Recommended Posts

Guest pc-modotajs

Lieta tāda, ka es vēlos apdeitot sava datora BIOS, iemesli:

1. Lai varētu overclockot cpu

2. Lai kaut nedaudz paātrinātu sava datora darbību.

Bet esmu nonācis pie vienas poblēmas, un tā ir tāda, ka BIOS varu apdeitot laikam tikai velkot apdeitu no oficiālās mājaslapas, maksājot nedaudz pāri pa 20 dolāriem, bet es nevēlos maksāt, jautājums ir tāds, vai ir vēl kāda web lapa, kur es varētu novilkt updeitus un apdeitos savu BIOSU par brīvu, ja ir, pasakiet linku.

Ielikšu nedaudz kautkādu informāciju no everesta, nezinu cik daudz vajag, ielikšu šos:

 

Lauks Vērtība

BIOS īpašības

BIOS tips Award Modular

Award BIOS tips Award Modular BIOS v6.00PG

Award BIOS paziņojums

Sistēmas BIOS datums 09/28/01

Video BIOS datums 03/10/27

 

BIOS ražotājs

Firma Phoenix Technologies Ltd.

Informācija par produktu http://www.phoenix.com/en/products/default.htm

BIOS uzlabojumi http://www.esupport.com/biosagent/index.cfm?refererid=40

 

Problēmas un ieteikumi

Ieteikums Are you looking for a BIOS Upgrade? Contact eSupport Today!

Ieteikums Sistēmas BIOS ir vecāks par diviem gadiem. Uzlabojiet ja ir nepieciešams.

 

Nu ja nu gadījumā, tad ielikšu

Lauks Vērtība

Sistēmas plates mikroshēmu komplekts i815E

CPU tips Intel Celeron, 1000 MHz (10 x 100)

Sistēmas plates ID 09/28/2001-i815-W83627-6A69RD4KC-00

Sistēmas plates nosaukums DFI CS35-TC/TL

 

BIOS apdeitu klokošanai man vajag, tāpēc, ka nevaru neko biosā nomainīt cpu ne fsb ne reizinātāju ne voltāžu neko, tāpēc gribu apdeitot, lai var uzklokot, jo šamais dators pārāk labi nepavelk spēles, piemēram gtavc bik pieraustījās un cs16 arī bik pieklibo pie daudziem kustīgiem objektiem.

Link to comment
Share on other sites

uups ... neesmu maniijis, ka razhotaajs prasa naudu par jaunaaku bios versiju.

vieniigi, razhotaaja versija diez vai atljaus kaadus baigos oc, jo parasti jaunaakas versijas tikai atrrisina probzas ar savietojamiibu+ kaadu jaunu dzelzhu atbalstu. tad atliek mekleet kaadu beta bios, prieksh oc

 

biosi ir reku http://us.dfi.com.tw/Support/Download/bios..._FLAG=A&SITE=US

Link to comment
Share on other sites

Guest pc-modotajs

Nu tā lapa man īpaši nepalīdzēja, vienīgais, ko es tur atradu bija šis

Es tūlīt tur vēl paskatīšos, varbūt kautko atradīšu.

Ā un vaka kad es meklējos pa citiem svešzemju portāliem, uzraku dažus forumus, kur daži cilvēki gribēja updeitot to pašu bios kā man :wink: . Gandrīz vienmēr, noi katras lapas beigās nonācu vai nu pie tā ka tur nav tāda biosa apdeita kā man vajag vai arī pie oficiālās mājaslapas. Varbūt jūs varat vēl kādu saitu iedot ?

 

Gribēju tikai piebilst to, ka man vajag nevis tieši biosu, bet mana biosa(pirmajā postā apraksts) APDEITU.

Link to comment
Share on other sites

Gribēju tikai piebilst to, ka man vajag nevis tieši biosu, bet mana biosa(pirmajā postā apraksts) APDEITU.

 

 

1) BIOS vienmeer paarshujaas viss, nevis uzliekaas apdeits

 

2) Augshaa iedotaa DFI lapa ir tas kas tev vajadziigs, taa ir oficiaalaa un bezmaksas un vieniigaa

 

3) Paarshujot citu, tu noteikti sabojaasi visu, citi neder, paliksi bez datora

Lielaakaa dalja Bios update nedod nekaadas lielaakas overclokinga iespeejas, tikai izlabo kaadas kluudas vai ljauj piespraust citus, jaunaakus procesorus

Link to comment
Share on other sites

Guest pc-modotajs

Es visu atradu tajā lapā paldies tev, vienkārši pirmajā reizē kad skatījos, laikam bija slinkums kārtīgi izlasīt, esmu tagad apdeitojis, un tagad varu arī klokot, pašlaik jau uzklokoju par 3% (daudz 8) ) un man pat liekās, ka dators ir sācis strādāt ātrāk (nu varbūt tās tik manas iedomas, bet tiešām viss notiek nedaudz ātrāk) Īstenībā jau es tur tagad varu nomainīt tikai FSB ne reizinātāju, ne voltāžu arī nevar nomainīt, bet ir doma tagad uzklokot cik varēšu, tā lai nenosvilinātu proci, un tad vēlāk uzinstalēt GTAVC un paskatīties kā iet.

Link to comment
Share on other sites

Vispaarja tev ir Tualatin tipa procis, tad shitajiem procesoriem diezgan vienkaarshi var pacelt voltaazhu 1.475 uz 1.675 savienojot 3 kaajas ar tievu vadiņu

 

pameklee googlee

 

cik es eksperimenteeju, sanaaca feini, no 1,1GHz uz 1,55Ghz

Link to comment
Share on other sites

Guest pc-modotajs

Es paskatījos Everestā, neatradu, ka man būtu Tualation procis, man ja pareizi apskatījos varētu būt Copermine. Varbūt tu varētu nedaudz sīkāk pastāstīt par to savienošanu ar adatām? Google negrib man kārtīgi atbildēt, a varbūt es viņai neparaizi jautāju. :| Nu pagaidām man procis no 1000 Mhz ir pārtapis par 1051 Mhz monstru =], uzreiz negribu daudz klokot, nodedzināŠu'.

Jautājums Kā jums citiem ir ar to FSB, jīs paši izvēlaties cik viņš būs, vai BIOSā jau ir cipari un jūs izvēlaties, kuru vajag?

Link to comment
Share on other sites

Guest Twin

sorry ka iejaucos bet man arii ir viens mazs jautaajums... man ir AMD sempron 2600+ un vinjam ir tikai 1.4Ghz ... cik lasiiju tad 2600+ esot 1.6Ghz un ir arii taada probleema. ka man neatpaziist proci un tikliidz uzklokoju uz 1.6(temp normaala) bet reaali suudiigi saak iet.. bremzee .. iet sliktaak nekaa ar 1.4Ghz..

 

Un Tagad jautaajums taads.. vai man BIOS updeits ko dos??? Jo pie procha modelja rakstiits>>> Model Onknown....

 

BIOS`a versija tagadeejaa ir 2004 gada bet jau atradu 2005 gada septembra izlaidumu..... vai ir veerts mainiit??

Link to comment
Share on other sites

Guest pc-modotajs

Nu es savu Celeronu 1000 MHz augstāk par 1150 MHz nevaru tiešām pacelt, tas ir par 15 % vairāk laikam nevaru, uzklokot, reizinātāju ar nevar nomainīt, eu Zh pasaki to adresi, kur ir par tiem Tualation un tievajiem vadiņiem.

Un man liekās, ka šo topiku laikam tagad vajadzēs pārcelt pie Overclockinga. :idea:

Link to comment
Share on other sites

Guest pc-modotajs

:cry: Atkal ierodos ar jauniem jautājumiem. Tātad (atceraties man bija celerons 1 Ghz, pacēlu uz 1,1(tūlīt būs arī 1,15 Ghz) bet tas 1,15 itkā ir maksimālais. BIOSā tur kur es varu izvēlēties fsb tur 115 ir maksimālais, kāpēc tā? es nesaprotu. Lai nonokūpinātu datoru? Un arī voltāžu nekur nevaru mainīt kāpēc? Ā un vēl tur ir tāds zem fsb izvēles ir vēl kautkāds saraksts, kur var izvēlēties vienu skaitli tur ir apmēram tā 5 nakamais 5,5 nakamai 6 nakamais 6,5 u.t.t. ko dod tie skaitli, tas nav reizinātājse man liekas, jo reizinātājs man ir 10 a tie skaitli nav pat liidz 10. Es meklēju atbildes boot foorumā be neko neatradu ko man vajadzēja, varbūt te ir kāds gudrāks prāts un man var paskaidrot? Jo man liekās, ka nav diži liela jēga no 150 Mhz tikai. Daži tak ceļ augšā par visiem 110 % es varu tikai par 15 % pffffssss

Link to comment
Share on other sites

taa vareetu buut ... 150MHz arii ir labaak kaa nekas...

 

Tas IR reizinaataajs 6, 6,5 utt ... vecaam maatesplateem gadaas kad jaaatstaaj peec nokluseejuma un vinsh automaatiski nosaka (nolasa) no procha to 10x) un nevar mainiit

 

Par to ka max var uzlikt 112Mhz FSB arii maatesplates vaina... nav paredzeets vairaak ...

 

TO TWIN:

Un Tagad jautaajums taads.. vai man BIOS updeits ko dos??? Jo pie procha modelja rakstiits>>> Model Onknown....

 

BIOS`a versija tagadeejaa ir 2004 gada bet jau atradu 2005 gada septembra izlaidumu..... vai ir veerts mainiit??

 

ja tieshaam taa ir versija tavai maatesplatei tad jaamaina obligaati!!! Noteikti ir uzlabojums, kas paziis pareizi tavu proci, nav normaali straadaat uz kompja kur MB nepaziist proci

Link to comment
Share on other sites

Guest pc-modotajs

Atvainojiet, nedaudz kludijos, tas patiesam ir reizinatajs, sakuma laikam nepaskatijos talak, tad nu ar savam uz klokoshanu verstajam smadzenem dariju taa. Stastishu par savu klokoshanu. Tatad sakuma uzklokoju to fsb, tiesham dators saka atrak stradat pateicoties tiem +150 Mhz, talak skatijos uz to otru, ta padomaju, beigas izdomaju ka tas nav reizinatajs, domaju, ka tapat bik uzcelshu uz augsu, vins bija uzlikts defaultaa sakumaaa, tad gandriz katrureizi sledzot daki ieksa pacelu pa 0,5 uz augsu, tiku laikm lidz 7,5 izdomaju ka nav ko kemoties :D (bet taja bridi sapratu ka varu izdarit ari palielu kludzu) un parliku uz 10, windows iesledzas, viss aizgaja, un tad paradijas no skaipa tads ka errors, ka nav pievienotas ievadierices, parbaudiju keyboardu, vads bija iesprausts parakstit vareja (tikai beigas sapratu ka ar ievadierici shaja gadijuma bija domats mikrofons) tad nu iegaju spele cs 1.6, piekonektejos serverim, saku spelet, tada sajuta ka kaukas pietrukst, paskatijos uz tumbam gaisma deg, pagriezu lidz pusei neko nevar dzirdet, visus vadus visu parbaudiju, un beigas nonacu pie secinajuma, ka delj tas klokosanas tagad nestrada skana, kad atkal slegsu datoru ieksa, tad atliksu atpakalj ka bija reizinatajs un ceru ka viss darbosies, BET VAI TIESAM VISS DABOSIES? pagaidam to nevaru parbaudit, jo no remonta ir atvests pc jaunais man japateste ka jamais iet. Atvainojiet, ka rakstiju bez garumzimem, mikstinajuma zimem, varbut kaukur ari aizmirsu komatu iesprauzt, bet tas tapec, ka uz datora vel nav viss salikts virsu tai skaita latviesu valoda un nevaru tas garumzimes ielikt. AA un ari sorry ka tik gars topiks sanaca, vienkarsi nevareju visu gandriz visos sikumos neizstasit. Bet pasakiet tad VAI ta skanja saks stradat kad to reizinataju nolikshu defaultaa.

Un laikam tam boot rakstam par overklokosjhanu nevar pimajai daljai piekljut. Vismaz es nevaru, man tuksums raadaas.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...