Jump to content

5.1 Izvēle


kaut_kaads
 Share

Recommended Posts

Nu izlemts veel nav, bet ir doma nomainiit esosho sisteemu (Koda AV-1300 + 2x RRR s90) pret kaadu 5.1 sisteemu, un skatos uz SVEN firmas produktiem.

 

Peec cenas labs buutu SVEN HT-475 komplekts. Vai arii SVEN X-11. Neko daargaaku par 120ls it kaa negribaas njemt. Jaudas praktiski paaraak neinteresee, jo kvalitaates zinjaa un es domaaju arii basa zinjaa protams shis komplekts buus paaraaks par esosho sisteemu. Veel viens faktors kas pastiprina veelmi peec jaunaas aparatuuras ir pults esamiiba. Pashlaik shii opcija diezgan pietruukst.

 

:arrow: Un vispaar kur riigaa iespeejams shiis sisteemas apluukot un paklausiities?

:arrow: Cik pateerinjsh ir vinjaam watos (apmeeram), jo shis faktors ar daudzko ietekmee, jo sisteema pashlaik ir iesleegta gandriiz 24/7.

:arrow: Varbuut ir cits razhotaajs, kas piedaavaa shaadas sisteemas par zemaam cenaam?

:arrow: Varbuut kaads veelas paardot savu sisteemu? :)

Link to comment
Share on other sites

Nu kvalitāte jau būs labāka bet nezin kā ar basu! Man s90 tā drebina ka drauga kinozāle(pāri 200 maksā) bassa ziņā nu netur līdz! Sven tumbas esu klausījies un skaņa viņām vismaz man patika. Nezinu kā ar 5.1 bet domāju ka nepievils. Tikko apskatījos tavu pastūzi

Preču zīme Koda

Maksimālā izejas jauda, W 2 x 51!!!!(takā vajadzētu uz 90-100 prieš S90)

Frekvenču diapazons, Hz 80 - 12,500!!!!(diezgan šauri)

Tapēc jau tev ar viņām nav tik labi basi! :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

kaut_kaads

a kaa shito postu es varu izdzeest pasha rokaam?

Link to comment
Share on other sites

kaut_kaads

Nu basa zinjaa es domaaju buus paaraaka. Vienam paziistamam maajaa kkaada leetaa kinozaale, nu ejot garaam maajai bass labi "spiezhas" laukaa, a ja es uzgriezhu aaraa nekas paaraak nav dzirdams (bet nedomaajiet ka baigi gribaas lai aaraa kkas ir dzirdams, vienkārši piemeers basu saliidzinaashanai) un vispaar bass buus savaadaaks nekaa tagad (es taa domaaju)

 

aa btw, kaadeelj gan s90 vajdzeetu 90-100W ja vinjaam nominaalaa jauda 35W? :eek:

Link to comment
Share on other sites

Par SVEN varu dot tikai labākās atsauksmes, ir bijusi darīšana gan ar stereo, gan ar 5.1 komplektu - nav pievīlis ne viens. Par savu cenu - gandrīz ideāli.

Un sobrīd lietoju SVEN IHOO-MT5.1

 

Iesaka un lieto Dr Atats Zejs 8-)

Link to comment
Share on other sites

Ar to basu dzirdamību tālumā ir tā - to ietekmē daudz un dažādi faktori: sienu biezums, logu hermētika, suba novietojums/virziens, un pats galvanais - pats subs - ir subi, kas domāti plašumam, ir kas domāti lielam dobjumam tuvā rādiusā. Ja subu, kas paredzēts mazai telpai izstiepsi laukā - nekas neducinās, bet ja izdarīsi otrādi, tad tai mazajā telpā nebūs foršs dobjuma efekts, bet tāds ne visai baudāms troksnis. Vari nopirkt subu kaut pa pārsimts latiem, bet ja tas nebūs domāts tavai istabai, tad pārdesmit latu vērts "pareizais" aparāts viņu pārspēs skaņas baudījuma ziņā.

 

Un jā - Sven ir labi aparāti, ja ir noteikta naudas summa, ko vari ziedot, tad arī pa to summu piemeklee sistēmu un būsi apmierināts ;)

Link to comment
Share on other sites

Raimiic pilniiga tasniiba par novietojumiem, manam draugam ir idiotitech Z4, man ir Logitech Z-2300! Mees uz kaadu laiku samainiijaamies, nu vinja komplekts, manaa izstabaa ar manu novietojumu skaneeja labi, turpretii vins manu komplektu kurs ir jaudiigaaks, nevareeja atrast kur novietot, nu kopeejas suba skaneejums vinjam bija sliktaaks!

Link to comment
Share on other sites

kaut_kaads

Mlabi, bet joprojaam nav skaidrs:

 

Aptuvenais straavas pateerinjsh watos ? (pa 60 jau vairaak nav? :roll: )

 

Riigaa kads veikals kur vinjus izplata un var paklausiities?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...