Jump to content

Ko Der Zinat Un Ieveerot Iegadaajoties Bezvadu Tikla Karti?


MATRIX_
 Share

Recommended Posts

Manā gadījumā pareizais spriedums bija: labāk nepirkt.

 

Biju iepircis, iemetu kārbā, uztaisīju softisko APN, iebremzēja pie starta, kaut kā neiepatikās. //Es ar PDA tīklu iebrowsēju un ar laptopu no dīvāna.

Pēdējais piliens bija tas, ka ikreiz, kad tīklu vajag, jāslēdz kompis iekšā, bet šamējais man skaļš.

 

 

Paņēmu Linksys rūteri un secināju, ka pārdesmit laši vējā (karti biosā disablēju, antenu noņēmu).

Link to comment
Share on other sites

Baigais Janka

Nepērc D-Link, ja Ad-hoc modē domāts mašinēriju darbināt. Es ar šito smagi iegrābos - nopirku divas kartītes 108 Mbps (DWL-G520), nu tik būs bezvadu tīkls \m/ \m/, uch, kā parosīšos, a tagad jāpērk vēl par ~40 Ls rūteris vai AP, lai varētu to visu Industrial modē palaist. Jo, redz, ad-hoc tikai 11 Mbps darbojas (tā D-Link ir speciāli nolēmis, invalīds :).

Link to comment
Share on other sites

BeatMaster

Peerc normala razhotaja karti (Cisco, Linksys etc) un nebuus probleemu. Galvenais paskaties kaadu datu paaraides aatrumu max supportee, un access pointam tas pats

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Te keksiem iepirku Gigabyte bezvadu tīkla karti - bij vislētākā (~12Ls), jāsecina, ka vienīgā vaina bij zemā uztveršanas un raidīšanas spēja. Ja vienas telpas robežās, tad normāli. Nesaskatu vajadzību ņemt ūberdārgas tīklenes, ja vien tas nav kaut kāds serveris utt.

Link to comment
Share on other sites

Es sev dabuju Linksys (ja nemaldos) karti ar 3 antenam :shock: :!:

Un ka par brinumu, jegas no taa maz, jo gandriz jebkursh laptops kjer labak neka mans verkjis.

Link to comment
Share on other sites

Guest janiskr

par bezvadu tiikla karteem, jaaskataas kaadas ir jaudas - eiropaa parasti var rast akadas 65mW kartiites, un piesprauzhot klaatu antenu viena dziivoklja izmeeriem buutu pilniigi jaapietiek.

 

jaaskataas lai ir g un g-turbo rezhiimi, tas turbo vai superG vai kaa vinju nu razhotaajs ir nosaucis diezgan labi piesaarnjo gaisu :) un tiem kas jums apkaart meegjinaas vienkaarshi G buus nelielas probleemas.

 

Antenu skaitam ir 0 noziimes, jo tiiklakartes bezvados taapat vai nu uztver vai arii raida, un nekad to nedara kopaa. (3 antenas dod 1.5 cm pie kaada orgaana garuma)

 

visaadi prichindaalji, kaa trafika saspieshana utt. neko daudz nedod, jo straadaajot 54Mbit tapat vairaak par 30Mbit data rate nedabuusiet, attieciigi ar 108 (kas ir turbo vai vells vinju kaa veel sauc) buus apmeeram 54 - 58 Mbit reaalais datu aatrums.

 

latvijaa var nopirkt par ~50 - 70 dolaari normaalas tiikla kartiites ieksh mikrotik.com ja tieshaam interesee kaadas, tipa, industriaalaas kartiites.

 

un jaa - ieteiktu kaadu bezvadu AP iegaadaaties, bet apskatiities ko ta shis piedaavaa, nevis pashiem buuuveet un kjeepaaties, jo tas viss vienmeer buus daargaak un/vai skaljaak.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...